Přejít na obsah

CANTON sound systém


Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Zdravim, najde se někdo kdo řešil zvuk na O3 Canton a vyřešil nějak obstojně ? Myslím že by už stačila uprava datové sady pro zesilovač aby do repro šel normální neošetřený signál, neboli vyhodit digital vyhybky. Použít normální zesilovač se mi nechce a řešit zapojení ale jestli bude nutné tak budu muset stejně udělat...

 

Aktualno stav: O3 před face, Canton, velky kolumbus, MIB 2.5, dveře vytlumeny, nové repro + vyhybky, dřevěné MDF podložky, upraveno chlazení origo zesilovače a teď laboruji nad subwooferem ale stejně to furt hraje mizerně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel je to přesně tak jak píšeš, přední dveře jsou zvlášť výšky a basy (i tak je třeba vyhybka protože jinak mi tečou do basáku výšky) a zadní dohromady, kde ovšem absolutně chybí basová složka - tak je originálně přímo ze zesilovače, zadek prostě slouží jako satelitní repro. Takže pokud vyndám vyhybky ať už zezadu nebo zpředu je to jen horší, tohle je nejlepší setup kterého jsem v domacích podmínkach dosáhl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Stretli ste sa niekto ze v Superb 3 Canton v aute kde je nainstalovane tazne zariadenie, alebo bolo doinstalovane tazne zariadenie hraju zadne reproduktory viac plechovo a priam az ako reproduktory zo stareho Tesla radia? V servise pri reklamacii mi po mesiaci bolo povedane ze toto je pozadavek Skoda Auto aby zadne repro hrali s zhorsenou kvalitou. Moc mi to ale nedava zmysel. A neviem ako z kola von. Auto je stale v zaruke este 2 roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Prave ide o to ze ak by som nevedel ako to hralo predtym tak by som to asi ani neriesil. Ale toto je uplne ine. Akoby data packet alebo nieco podobne bolo vypnute alebo orezane do rear reproduktorov. Pretoze ked niekoho veziem teraz v zadu tak sa stazuje ze to tam vobec nehra a vsetok zvuk ide pocut iba z center repro a prednych dvery. Ale Canton som si bral preto ze to bola "koncertna sala" teraz to je hlasenie obecneho rozhlasu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Ma dvouleta zkusenost s Cantonem v mem voze rv 2016 Octavia 3 RS . Pri FM a nebo mp3 katastrofa , pri DAB uz lepsi ,ale porad nejsem z toho nadsen .

Jedine co se mi uz zamlouva je kvalitni FLAC soubor s dobre nastavenym equalizerem .

Nicmene syn si zrovna koupil Seat Cupru rv 2015 se zvukem Seat Sound a musim s litosti uznat ,ze tam je hudba daleko ale daleko kvalitnejsi !

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím vás,môj superb 12/2019 s cantonom prestal hrat subák no tak som to rozobral a zistil závadu kábliky na ozvučnicu boly odlomené od kmitania.Pripájkované a basuje dalej.Je to sranda ze u tak noveho auta sa to odlomilo.Chcem tam dat dákunnáhradu miesto toho sonavoxu poznáte niečo čo by tam pasovalo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...