Přejít na obsah

Xenony blikají


drapek

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Z ničeho nic přestaly svítit xenony, pak  sem si všiml, že když neni nastartovaný fungují normálně, po startu zhasnou a začnou blikat (oba), vag hlasi zkrat na plus. Jediný co mě napadá jsou trafa ? Obě naráz ? Připadne mi to divný, proto se ptam jestli se to uz nekomu nestalo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Dobry den, mam Octaviu II TDI 77kw rok 10/2005, dnes som sa trošku hral s vcds "kodoval som", chcel som si zapnut hmlovky na denne svietenie, no nefunguje to, americke a škandinavske svietenie funguje, aj USA smerovky sa daju zapnut.... ale nastal problem a to...po prejdeni asi 500m mi začali preblikovat xenony ako stroboskop, neviem či je to nahoda alebo ja som niečo pokašlal kodovanim, alebo niekam zatiekla voda lebo prši. Pri naštartovanom aute blikaju ako stroboskop ale ak točim volantom tak svietia a potom hned zacnu blikat, pri vypnutom motore svietia normalne, nič neblika. Neviete mi poradit ?? mam aj svetelny senzor, blikaju len xenony aj to len pri naštartovanom aute, niekedy blika len jeden a druhy nesvieti. Dnes pršalo, nemohla niekam zatiect voda?? Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím,poslední dobu jsem se všimnul ,že mě sem tam zhasnou xenony 1-2 sec a zase naskočí.Napřed jsem myslel že se mě to zdá,ale ne - bohužel.Teď jde o to kde můžu hledat potíž - buď jen špatný kontakt anebo ...   ?  Nemá někdo radu ? Dík

Editováno: , autor: emf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj kluci.Blikne mi občas při puštěnym motoru levý xenon.A nejen to,dělá to i parkovačka v který je dioda.A ted jsem zjistil že minulý majitel dělal denní svícení a odholil všechny vodiče aby našel ten správný na připojení.Zralý na novou instalaci do světel.Pak hledej závadu ?Výsledek bude že je nechám blikat.To je dań za xenony.Na minulý octě sem měl bixenony a taky občas blikli.Asi neopravitelné.Jen čekám kdo mi dá do zubů,že na něj blikám.Nejsem si jistý že má cenu měit výbojky dokud svítí,avšak v servisu mě upozornil že pak to s sebou veme i trafo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Ahoj chlapy, prosím Vás nemáte někdo zkušenost s blikajícími xenony? pokaždé když vymetu díru nebo přejedu přejezd tak mi bliknou světla. Obě najednou takže si myslím že to nebude v žárovkách. Že by někde byla volná kostra? prošel jsem snad všechny kabely ale nic jsem nenašel. Poradíte kde by mohla být chyba?


 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...