Přejít na obsah

Vady a neduhy


Ajfl

Doporučené příspěvky

Zítra tam jedu, tak dám vědět, jestli na něco přijdou, koukal jsem na kabely, jestli někde něco není vypadlé po opravě toho silentbloku,a jediné co se mi nezdá je to, že ŘJ v držáku má dost velkou možnost pohybu, prostě v držáku hrká... ale k tomu mi řekli, že je to normální, ale mě se to moc nezdá, protože u fábie se ani nehne....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Nekolik dni zpet jsem zaznamenal, ze mi neco sterka ve dverich kufru. Slysim to, jen kdyz zaviram kufr (nebo mavam s nim nahoru dolu), je to jakoby tam byl nejaky kaminek nebo sroubek. Nevite co by to mohlo byt? Ze by se tam neco ulomilo nebo uvolnilo? Da se to nejak lehce rozebrat? Nebo s tim zajet do servisu? :)

Editováno: , autor: SkodaRapid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, nedelal jsem zadne upravy. Bud se tam podle mne neco uvolnilo, nebo tam nejak neco spadlo vrchem jak je takovy ten plast?

 

Ale ted jsem koukal, ze tam neni skoro zadna mezera, takze se tam urcite neco uvolnilo..

Editováno: , autor: SkodaRapid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne pred časom tiež začalo niečo hrkať v piatych dverách. Išiel so do servisu a niečo odtiaľ vytiahli že už je to OK. Na druhý deň idem do kufra a svetlo osvetlenie EVČ visí na kábloch. Pozerám na svetlo a je tam odlomená jedna pružiaca nožička.Tak  chlapci sa neunúvali hľadať odkiaľ je ten odlomený kúsok. som tam zašiel znova a vymenili mi svetlo osvetlenia EVČ. Tak budeš mať asi niečo podobné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem to dnes rozebral (docela to šlo jednoduše) a našel jsem tam ten bílý plast, který drží SPZ (rozpínací matice?). Je to trochu pro mně záhada, protože SPZ normálně drží (jsou tam oba). Jedině, že by tam byl ještě nějaký třetí. Nedrží tam mimo SPZ taky ještě pomocí toho bílého plastu? Druhá varianta je ta, že to tam někdo vyměnil, aniž bych o tom věděl a ten starý prostě spadl dovnitř. Auto jsem totiž poslední dobou pár krát půjčil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli se pocita do specifikace ,,nic nejak prekazive neodrazi'' odrazeni slunecniho svitu do xichtu, tak pak s tvym prispevkem se neda nesouhlasit. Jinak auto nemam nafoceny zde na foru, pac je firemne polepeno a nechci tu delat nevyzadanou pozornost.

Editováno: , autor: Jakub84138
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ok, špatně jsem se vyjádřil, jsou to lanovpdy. Už u novýho auta mi vdilo, že jsou nízko a že lezou pod auto. Dneska si říkám, že to je fakt moc a na obou stranách je to vyháknutý z těch drátů, co to drží. Na straně výfuku je ještě plastovej kryt, kterej drží na jedné straně a ten vyháknutej lanovod , jak na něm ležel, je ohnutej směrem k zemi. Mně vadí pokuk u auta trčí něco dolů, výfuk, nebo právě lanovody a tohle je až moc. Budu to muset nějak poladit až budu mít auto na zvedáku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...