Přejít na obsah

Vady a neduhy


Ajfl

Doporučené příspěvky

Zvedl jsem kapotu, abych se podíval, jak vypadá ten plech pod tím těsněním, co mikliskovi zrezivěl.

 

Plech pod těsněním mám sice ok, ale objevil jsem rez u těch šroubů, co je s nimi přišroubovaný blatník - viz foto:

 

attachicon.gifIMAG4588.jpg

Jo tak to jednou nafotím šrouby Fordu Focus II facelift!! Tam reziví až hanba :-) :-) :-) Ale pořád si na to nemůžu zvyknout u Škodovky. Přitom kamarád má Golf 2011 a tam ani šroubeček nereziví, opět rovnější mezi rovnými holt :-)

Editováno: , autor: bobanHTP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Přidám sem jeden neduh/vadu a rovnou se zeptám, jestli to má taky někdo. na obložení v interiéru pod střechou mám plno "koleček" nejedná se o špínu ani o mechanické poškození mou vinou nebo někoho z cestujících. Předpokládám, že v době převzetí auto v salónu před 3 roky jsem si jich buď nevšiml, ale řekl bych, že tam nebyly, resp. jich nebylo určitě tolik. Postupem času mě na ně upozorňuje manželka, která sedí na zadním sedadle a říká, že je jich čím dál víc. Jedná se změnu struktury na látce, jako by byla ošoupaná, nebo tak něco. ještě doplním, že je třeba se na tu fotku dívat z větší dálky a je to více patrné kolem toho madla, ale jinak se to nachází po celé ploše výplně, ale žádnou pravidelnost v tom nevidím.

post-21737-0-16434400-1468225461_thumb.j

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při reklamaci Ti nikdo dávat náhradní vozidlo nemusí, je to jen o dobré vůli servisu. Na reklamaci a její vyřízení mají 30 dnů dle zákona. Ty když reklamuješ pračku, někdo ti půjčí náhradní? Těžko. jediné tak o tu dobu co se auto reklamovalo a tys ho neměl v užívání se ti prodlužuje záruka. Pokud jde o 2 letou zákonnou záruku, jak je to u smluvních prodloužených záruk nevím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mě nepřekvapuje. Mně slušně řečeno vyhodili ze servisu s klepáním převodovky i s pískáním vodní pumpy i s volnou řídící jednotkou a i s vodou ve dveřních a stejně tak s vrzajícím těsněním dveří. Takže bych se divil, kdyby tohle řešili. To mám super servis že :-D Je čas ho změnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...