Přejít na obsah

VCDS - Dá se něco dokódovat do Rapida?


Woody

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, kvetosm napsal:

pokud si s tim autem hrajes a porad vypinas a zapinas zapalovani behem chvile, tak se vzdy neprotoci..ale pri klasickem pouzivani auta se protoci temer vzdy ..to je tak stejne jako CH/LH...kdyz porad zamykas a odemykas behem chvile, tak to pak taky nefunguje..ale pri normalnim pouzivani to jde normalne. 

@ben06 pokud jsi z teto zpravy usoudil, ze te nejak zpochybnuju, tak jsi to bohuzel nepochopil... uvedu na pravou miru : Pokud si clovek ( ne ty) , ale KDOKOLIV hraje s autem tak jak uvadim..tak to tak je.. Ja si obcas neco na aute koduju a zkousim,..takze to je z moji zkusenosti...Ano, jsem decko , ktery porad startuje a chcipa auto atd atd...proste to byla jen moje zkusenost kterou jsem sem uvedl..nic proti nikomu to nebylo mireno..Tim bych to ukoncil..diky ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ja vim jak jsi to myslel.. ja to zkousel na nekolika autech...vzdy stejnym zpusobem..na nejakym to slo tak 1 z deseti pokusu , ze se to otevrelo nebo zavrelo dalkou..a na nekterych ani tuk ...nevim, cim to... takze muzeme klidne zkusit, ale pochybuju, ze by to slo.. Mam VCDS.. a co jsem tak vpozoroval, tak vetsina , kterym to jde, tak se povedlo pres caristu

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím máme Rapida mr19 a nejde kodovat snad nic. Jsem absolutní nováček s kopií vcds 19.6.1 a nejde to ani 19.6.2 eng. ani cz. V nabídce dlouhé kódování je toho málo a v přizpůsobení nejde skoro nic. Nikde jsem se nedočetl jestli není potřeba nějaký kód na otevření více položek kódování atd... Dík za radu. 

FB_IMG_1591650657111.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...