Přejít na obsah

Škoda Octavia RS 2.0 TDI PD - výměna vstřiků (servisní akce 23J7)


octaviaaaa

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Zdravim vsetkych majitelov Skoda Ocatavia II RS TDI PD - rok vyroby 2006. Ako pravedepodobne viete, tento motor mal problemy so vstrekmi. Rovnako ako aj vsetky motory v Passatoch, Turanocha (TDI 125KW PD) a pod. V sucasnosti VW pristupilo k tomu, ze meni tieto vstreky vsetkych majitelom tychto motorov... (pred hodinou som sa vratil zo servisu, kde mi to v ramci akcie vymenili, rovnako ako nam to urobili aj v Passate a Turane). Tato akcia nie je vsak oficialne publikovana. Teba sa na to v servise opytat a byt neodbytny... ja som mal uz 2 vstreky repasovane a 2 "dobre" som si dal z Passatu... tieto, ktore menia su (podla infa zo servisu) nove serie, kt. su vyrobne inou technologiou.. takze nemalo by sa jednat o vstreky, kt. sa kazia tak ako tie povodne.. len toko.. vela uspechov pri vybavovani vymeny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlákna jsem sloučil a dovoluji si tady uvést citaci jednoho příspěvku z jiného škodováckého fora:
"Pánové, s radostí Vám oznamuji že dne 8. 1. 2013 byla na vozy s kódem motoru BMN(tedy všechny naftové RS PD) vypsána servisní akce 23J7. Jedná se o výměnu vstřikovačů (pokud mají v čísle dílu na konci M tak se mění za T/TX)...."


 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Mam problém se vstřikovačem. 2.0 TDI RS BMN 2007 (jsem druhý majitel) Byl jsem v autorizáku  zeptat se jestli to bylo na svolávačce. Řekli mi že jo a že já tam tu vadnou sérii neměl.(proběhla pouze kontrola). je to možný? Nebo se mě chtěj zbavit? Každopádně mi auto dva dny stojí na parkáči a vymejšlim co s tim. Pokud by to tak bylo je výměna složitá? Radši bych to udělal sám než to dávat nějakejm chytrákům. Známej se mi totiž ptal v nějakym diselservise a tam na něj hned rozjeli, že vstřik 11000 a musí se tam měnit i nějaká kabeláž 3000 a bla bla bla se všim všudy 17000. To mi přijde jako nesmysl. Předem díky za rady ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Mam problém se vstřikovačem. 2.0 TDI RS BMN 2007 (jsem druhý majitel) Byl jsem v autorizáku  zeptat se jestli to bylo na svolávačce. Řekli mi že jo a že já tam tu vadnou sérii neměl.(proběhla pouze kontrola). je to možný? Nebo se mě chtěj zbavit?

ak im neveríš,tak navštív pre istotu iný servis..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to zkusil pro jistotu ve třech a asi jsem tam teda měl ty dobrý. Zas tak dobrý asi nejsou když se mi teď jeden posral :-/ A co je prosimtě ta etka?  To první je novej a to druhý TX je repas jestli se nemýlim? Co by jste mi teď poradily? Mě napadá jen rozhodit a zjistit typ vstřiku. Pak to podle toho objednat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...