Přejít na obsah

iPhone radio bluetooth


Doporučené příspěvky

Chtěla jsem si objednat rádio Alpine 133BT ale už se prý nevyrábí, tudíž se dá těžko sehnat, a když tak jen za ošklivou cenu.

Ví někdo o rádiu, které by dobře komunikovalo s iPhone? Aby bylo možné přehrávat hudbu přes bluetooth? Nechci nic kde to jde jen přes kabel. Pokud jedu dál, je to ok, telefon se alespoň nabíjí ale na kratší vzdálenosti to nepřipadá v úvahu. Samozřejmostí je funkce hadsfree. Cena tak do 4000,- Klidně může být i bez cd mechaniky. Už jsem pročetla ledacos ale začínám si v tomhle světě připadat jak úplnej analfabet. Nemůžou výrobci a prodejci na svých webovkách jednoduše napsat jestli přístroj podporuje přehrávání hudby z iPhone, smartphonů atp přes bluetooth? To je vždycky tak zaobalený do spousty textu o konektivitě, iPhone ready...ale čert aby se v tom vyznal! U některých rádií píšou "má funkci start/stop (pokud tuto funkci váš vůz má". Zřejmě je to, že se nevypne při vyputí motoru...což se tady už ve fóru taky řešilo. Ale jak mam sakra vědět, jestli to moje Fabka má nebo ne? Na to aby člověk dneska fakt měl technický vzdělání :) No nic, přece se musí vyrábět něco co se jednou spáruje s mým iPhone a pak můžu telefonovat a přehrávat muziku aniž bych telefon musela vyndat z kapsy! Nebo ne? :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..tak moje doporučení by bylo iDE-178BT...ale je to přes limit...jeho levnější variantou by byl model CDE-173BT...

 

konektivita samozřejmě znamená, že rádio spolupracuje s iPod/iPhone, ale pomocí kabelu, který je nutné dokoupit zvlášť.Pro tebe by bylo asi hlavním připojit telefon přes BT a to ať už kvůli muzice a nebo telefonování.Po spárování a pak telefon automaticky připojí na rádio (musí mít tel. zapnuté BT) a pak nic nebrání přehrávat muziku a příjímat hovory.

O zapojení rádia se tady nebudu šířit...rádio by měl instalovat někdo kdo má s tímto zkušenost.Já dělám instalace rádia zdarma...jinak Alpine je výborný rádio.V druhým autě mám clarion...taky dobrý, ale Alpine je Alpine.Sedí mi jak zvuk, ergonomie tak i výbava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za rady! Cenově asi raději 173bt, ještě mě čeká nákup repro a to už bych prorazila cenový strop :) Ještě jsem koukala na Sony MEX-BT3900U ale je to těžký rozhodování. Vše má + a -. Ve Felicii jsem měla Sony něco 2000 a nebylo to tak špatný. Tak ještě pročtu nějaké recenze a uvidíme. Každopádně aspoň vim co hledat :) Není nad radu zkušeného odborníka ;) Zapojení bych brala, ale jsem z Plzně jihu takže asi z ruky. Tak snad mi to místní automechanik nepo... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toho se právě taky obávám co z toho vyleze za zvuk, ale po shlédnutí asi stovky videí na YouTube to nevypadá zas tak tragicky. A nakonec možná půjdu do Kenwood KDC BT92 SD protože mě hodně láká ta SD karta. Mám možnost nákupu v Německu a tam je ta cena o něčem jiným než u nás! No ale nový repro asi stejně budou muset počkat :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...