Přejít na obsah

MDI USB


Doporučené příspěvky

To by se asi dalo vyřešit externím zdrojem ne? Já vím, za ty peníze opruz, že to nepřehraje avi atp., ale přehraje to vůbec nějaký originál vestavný systém od některého z výrobců aut?

No to jo, ale kam ten externí zdroj zapojíš? Pokud vím tak, avi vstup do columbusu je obsazen TV a dál tam nic není. Teda myslím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš pravdu. Já taky říkám, že není tak ukecaná jak jiný, ale sorry, jedna věc se jim nepovedla. Mám jednu v octávce a druhou v superbu a čas příjezdu je hodně nadceněnej a to mám nastaveno rychlost (myslím způsob jízdy). Nemyslím druh trasy, ale asi ten nějaký koeficient na výpočet rychlosti. To jiný navigace nedělejí. Na trati do Rumunska 1300 km, to udělalo 3 hodiny navíc. A to jsme to jezdily 17 hodin. To si myslím, že je 20% mimo realitu. To je dost. Ale zase některý věci mají ty ostatní navigace vymakanější. Vše má svý plusy a mínusy.

 

A zpětná kamera. Ta je přece napojená s tunerem tak že je rádio, kamera a poslední je tuner. Tak to teda píšou tu na foru. Mám to naštudovaný, protože bych ji chtěl. Další bezpečnost a jistotu. Do zdi už manželka nacouvala, ale spíš si při couvání zapoměla, že sedí v automatu. Měli jsme to 14 dní. Takže se nedá nic dělat. Stávají se horší věci a hlavně se jí a dětem nic nestalo. To je pro mě důležitější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Testováno a funguje, připojíš přes TV tuner co tě napadne:

tv 54 pin.pdf

Teoreticky lze i nějakou obyčejnou kameru a prostě když ji člověk bude potřebovat přepne si do režimu AV při couvání a vypne parkováky tlačítkem nebo si je nechá pípat.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když ta kamera s kabelaží stojí strašnej ranec peněz, a upřímě nevím jak vám ale mému columbusovi chvili trva než se vzpamatuje

tzn přijdu nastartuju a třeba než pustim dvd nebo navi tak to trva klidně 2-3 minuty takže pokdu bych sedl do auta kde mam vycouvávat a musel bych na obraz tak dlouho čekat tak to se na to asi vykašlu protože senzory funguji ihned.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...