Přejít na obsah

Vyteklá voňavka


Petr92

Doporučené příspěvky

To máš blbé. Buď vymeníš palubnú dosku, alebo sa budeš musieť naučiť jazdiť (a ak máš možnosť, tak aj parkovať) s otvoreným oknom. Inak, ako vetraním to nedostaneš von, a aj to bude trvať dlho.

Nějak nechápu o čem mluvíš :D... Na palubní desku jak je výstražný trojúhelník a ovládání ventilátorů mi vytekla autovoňavka a nechala na plastech takové ošklivé skvrny které se mi zatím nepodařilo ničím odstranit....

Pro PyroSVK: ne líhem jsem to nezkoušel ale taťka to zkoušel trochu technickým benzínem :D a nic :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My také ne ale bohužel předešlá majitelka ano :(, doufali jsme, že to při čištění aspoň z části odstraní ale prd. Vyměnit to půjde jde jen o rámeček kolem výdechů prostředních a plast na kterém jsou umístěny ovladače na ventilátor atd... ale ta cena těch plastů :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Také jsem měl několikrát ambipur, ale moc to nevonělo a za 14 dni bylo po tom, za mě také california scents, mám vyzkoušeno, že minimálně 1 měsíc to v autě voní, ale když to neotevřeš naplno, tak to i ty 2 měsíce vydrží. A cenově to vychází lépe než ambipur, který v obchodě stojí cca 150,- oproti california scents za 99,-   ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HjM: já ji dávám do držáku na pet láhev nebo co to je mezi předními sedadly za loketní opěrkou, zapadne tam přesně  ;)  Je to založeno na nějakém přírodním vonném oleji či co, moc tomu nerozumím, ale píšou, že je to ekologický a biologicky odbouratelný produkt + nehrozí poleptání plastů a... vlivem rozletí parfému a pod.. Proto to používám  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, tam jsem si myslel, že by to mohlo pasovat :) horší je, kam to dát v druhém autě, konkrétně Nissan Almera II, četl jsem v popisku k té vůni, že je tam pevný zip na připevnění, dá se to teda uchytit i bokem, kolmo? nevyteče z toho nic?

Galvi: píšeš že minimálně měsíc, případně dva, u té vůně píšou, že pokud už to nevoní, stačí to nějak pokapat horkou vodou a voní to znova, ta výdrž jak uvádíš to už je i s tím pokapáním nebo čistě bez toho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já do toho nikdy nic nenaléval, ale také jsem četl, že stačí trochu teplé vody.. Měsíc bez problému, 2 když to nemáš otevřené na plno také vydrží.. Záleží jak moc to otevřeš a jak rychle to vyschne, pak už to tolik nevoní. Ale když jsem chtěl vyhodit jednu co jsem ty 2 měsíce v autě mít mohl a byla úplně vyschlá, tak jsem ji doma dal na stul a cítit tam jde pořád a to už tam leží skoro půl roku.. Jak dojedu domů, zkusím to s tou vodou  :kol-28: .

Ale když to vezmu kolem a kolem, tak té vůně máš po měsíci dost a už zase vymýšlíš jakou novou  :kol-28: .

Mám to vždy jen položené, když jsem to zkoumal, tak v tom je jen nějaký kus látky nebo něčeho napuštěného, rozhodně to v tom neplave, takže z toho není co vylít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...