Přejít na obsah

Nepřirozené zvuky - drnčení, vrzání, klepání


rogerer

Doporučené příspěvky

Tak a vŕzganie tesnenia na dverách je naspäť, porazí ma . Vydržalo to 6 mesiacov (prvý krát namazané 24.10.14) od namazania sil. vazelínou od PanOilu. Keď sa zajtra moc naserem tak s tým behnem znova do škody ale aj s páskou a pekne im ju nalepím na karosériu nech sa pekne čudujú čo to tam stváram. Mne to vychádza zhruba 1/3 tuby (10 ml) na jedno namazanie.

Inak aj to okno si robí čo chce, ráno to vrzgne poobede keď je teplo tak nie. Asi šupnem aj tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Už asi týždeň jazdím bez peny (pásky, kto čo mal dal) medzi zámkom pásu a sedadlom vodiča a nič nevŕzga. Zato tesnenie na dverách vŕzga o 106. Keď som viezol otca tak ten len skonštatoval: ,,Synak to čo si kúpil za auto, znie to ako keby sme išli na kravskom záprahu" :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo v te spojce mi taky obcas cvakne ale nevim kdy a jak uz to nejak nehrotim. Skripe mi ve volantu, ted zacalo cvakat i v sedacce, vrze u kastliku, v B sloupku u ridice cvaka po ranu a ja na to kakam, smiruji se ze jsem koupil papundekl, protoze to je furt neco od koupe. Octavie 3 neni jina a nekde se pry psalo i u S3 vrzanicko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je brutus, to je povrzáníčko, mně zase cvaká v sedáku atd. (seznam by byl dlouhej), neboj zvykneš si, až budeš mít auto nějaký ten rok jako já a zvůčků bude přibývat, tak se ti ty pazvuky pěkně hromadně zakulatí a už je nebudeš ani vnímat. Časem To člověka stejně přestane bavit řešit pokaždý nový pazvuk. ty přicházejí a odcházejí vlivem teplot atd. bohužel většina z nich neodchází.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak já najeto ke 30.000 a klepačka od leva + chrastění přes kočičí hlavy je slušný no.... ale je to slyšet jen s vypnutym radiem, a ted mi přes kočky i začíná chrastit pojezd pásů...Jinak už si příště škodovku asi rozmyslim no, ale je možný že je všude něco....popravdě mě ted lákaj nejvíc peugeoti 308....ale ten volant :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na loketce mi vrzala dost při ohřátí interiéru ta vrchní výklopná část (libovolné odložení ruky a posun po ní), resp. ta se skládá ze dvou půlek, které se o sebe třou. Po různém vycpávání a vylepování páskami a materiály všeho druhu jsem se inspiroval někde tady na fóru tuším v sekci Octavia a prostě jsem ten vrchní potažený díl k tomu nosnému s pantem (bacha, ten se zlomí raz dva) připlácl silikonem. Nevýhoda je, že to pak už nelze jednoduše rozebrat (třeba pro výměnu potahu / přečalounění). Ale ani to nestačilo, hodně to pak dále vrzalo kolem zámku loketky o samotné tělo opěrky v místech dotyku. Tam už to stačilo na styčných plochách oblepit libovolnou páskou.

 

Nemohu najít to s tím silikonem, ale při rozdělávání mi pomohly i tyto odkazy:

http://forum.skodahome.cz/topic/18516-loketka/#entry366941

http://forum.skodahome.cz/topic/44135-p%C5%99e%C4%8Daloun%C4%9Bn%C3%AD-p%C5%99edn%C3%AD-loketky-na-ors1/#entry751084

http://www.octaviaclub.cz/clanky/led-osvetleni-loketni-operky-263.html

 

Vrzání zámku mi pak "probíhalo" v těchto místech:

post-94072-0-27364400-1431965337_thumb.j

Editováno: , autor: slapnahrabe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...