Přejít na obsah

Jak vynulovat servisní interval?


JimTDI

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
tak ve škodovce jsou šamani, mě to nešlo ani tak, ani tak...a nakonec jsem to zkombinoval..a ejhle.....podržel jsem tlačítko denního počítadla, zapnul zapalování...pootočením tlačítka nastavení hodin doprava jsem to vynuloval..pak jsem 10 vteřin podržel tlačítko denního počítadla..a bylo to :) tak by mě zajímalo, co jsem si tam vlastně nastavil :D ale je fakt, že když jsem se držel postupu napsaného v uživatelské příručce, tak mi po zapnutí zapalování ten servisní interval naskakoval znova a znova...

ja to nechapem.vsetkym sa to podarilo,len mne sa to akosi nedari.Robim vsetko presne podla tychto navodov,ale akosi sa nedokazem dopracovat k tomu aby mi to stupidne INSP neblikalo priamo do bleskanov.Vsetko som vynuloval ,vsade same ciarky--.-,len to INSP.Kde robim chybu?Ale mi to bude blikat do oci ,kym nepouzijem metodu maleho kladivka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Chlapi,please.Koupil jsem OI 66kW,která má QG1 interval,a chtěl bych přejít na QG0.Jak to bude s motorovým olejem?Musím nebo nemusím se řídit normou VW 506 00 a VW 506 01,které jsou předepsané pro prodloužené srvisní intervaly??

Editováno: , autor: mara2005
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Trošku jsem s tím maturoval, ještě bych to doplnil o přesnější popis:

Vozidla s pevnými servisními intervaly QG0

Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počítadla

ujeté vzdálenosti a držte je.

Zapněte zapalování, a pusťte. Potom tlačítkem u druhého budíku (kde jsou hodiny) otočte doprava. Interval je vynulovaný.

u3nos

Tak tento popis bol jednoduchý a veľmi presný. Už to mám vynulované :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
ja bych mel mensi dotaz, nulovat zatim nepotrebuji, ale ja zas nevim, kdy ty hodnoty mam, tata ma P 307 a po zapnuti zapalovani mu tam skoci (pri kolika vymenit olej atd), kdy ma co udelat a u me nic, mam tam porad pocet najety km a nic, rad bych to tam mel taky...

No tak to si musiš koupit peugeota :) a ten myslim jen ukazuje hladinu oleje. U oktavky to nepotřebuješ protože ti s předstim 1500km da vědět, kdy maš menit olej ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Mám dotaz, když mám na O1 maxidot, lze tam nastavit také aby se zobrazovalo že např. výměna oleje bude za třeba 1200 km, protože mě to jen napíše až když je třeba měnit. U služební Fabule to píše už od 5OOO km, ale je to nová F2. Nevím jestli stará O1 to umí? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak já nevím, mám asi jiný maxík či co. Mě to při nulování servisních intervalů po zmáčknutí tlačítka ukazuje pouze "SERVIS NYNÍ". Dneska jsem měnil olej, při sepnutí zapalování klíčem jsem měl hlášku na výměnu oleje za 300KM, ale rok se sešel s rokem, po té, co jsem zmáčknul nulovací tlačítko, sepnul zapalovní, naskočil nápis "servis nyní" pak hláška hláška zmizela a nápis o výměně oleje už nenaskakuje. Takže vynulováno. Ale v každém případě jinak než u ostatních. Jo a tlačítkem k hodinám, nastavuji jen a jen čas. Dle VAGu mi ale píše, že mám stále QG1. No v každém případě mi to ani neukazuje odpočet KM do další výměny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

ahoj kluci mam okty. r.v. 98 a na displey se mi objevil napis insp. připojil sem to na ruční scener vag 5053 a po zapnutí mam na přistroji diagnosticke funkce a specialní funkce po kliknutí na specialni funkce se objeví reset oil a inspekce vše odsouhlasím a potvrdím napíše to že to resetuje a vše se ukončí ale na displeji auta mi pořad blika insp. tak nevím kde dělam chybu můžete mi někdo poradit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...