libero Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 tak sorry,ak sa ťa to nejako dotklo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pherson Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Ja nechci nic odpojovat nebo vyrazovat ...nejaky dil je vadny jinak by tohle nedelalo ...chci to opravit a ne vymyslet jak to ocurat ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Jestli jsem to dobře pochopil, tak Ferda ti nabízí řešení odpojit dočasně ten EGR a zjistíš, jak se to bude chovat. Pak se ukáže, zda to je EGR nebo je třeba hledat jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Tak jsem to přesně myslel, ale nikomu nebráním ten EGR vyměnit jen tak "sportovně", ale raději bych volil to řešení, které tu popisuje i waikiki, protože pak bude jistota, že to dělá ten systém chlazení v EGR ventilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Těch co něco vyměnili a pak jim to třeba měsíc zase fungovalo je hodně...ale zatím nikdo nedořešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) tak já mám už od pondělí objednán ve škodovce ten termoregulátor co psala Martina.V v příspěvku, kde psala, že jí to problém vyřešilo, tak snad doufám, že to u superba problém vyřeší. Jinak ve škodovce říkali, že tento termostat je nedostakové zboží a že škodovka nechala udělat další várku. Tak snad v pondělí příjde a hned ho jedu vyměnit, dám pak vědět. U Passatu je divné, že to tam není ..... Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: Lewhart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pherson Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Podle me to tim termoregulatorem nebude protoze to dela i ten passat....radeji pockam jak dopadnete .....priznam se ..jsem linej to zkoumat nebo spis neni cas ....ale nechapu ze passat to ma jinak nez superb se stejnou motorizaci a prevodovkou ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) to Lewhart: To se jim to nechce měnit....na skladě jich je dost. Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 to ferda 25: asi máš pravdu, ale pořád tajně doufám, že to bude ono jinak opravdu nevím. A co se toho Passata tyče, pokud jsem se koukal do Etky tak tam ty druhý termostaty maj taky, stejně jako u škodovky ... záleží co má uživatl pherson za rok a kod motoru .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiRiK Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 to pherson: máš 103kw PD nebo CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiRiK Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) to Lewhart: To se jim to nechce měnit....na skladě jich je dost. včera je ještě neměli ani v Boleslavi. mj. dnes jsem ten termoregulátor vyndal a zkoušel na průtok.Studená voda propouští nějak hodně na tak malý kanálek na teplou otevírá. Tak taky čekám na nový EGR a baypass jsem testoval jenom VAGem vše hlásí ok. Baypass překlápí při 70C na volnoběhu. Při jízdě na tu 70C ani nedosáhnu, na volnoběh 90C v pohodě Věřím že to dořešíme Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: JiRiK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 to JiRiK: Tak pondělí snad rozhodne ja věřím, že to je ono !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pherson Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 (editace) kluci mam 103kw CR passat 2011 ....myslim ze kod motoru je CFFB .... Editováno: 14. Prosinec 2013, autor: pherson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O2kolin Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Tak mam auto zpet ze servisu, stale na nic nepřišli, ten DSG termostat mam taky objednaný. Vyměnili čidla G82 a G63, elektrickou pumpu. Auto ted funguje ok ale to vždycky dokud nejedu nějakých 50km po dálnici pak to začne blbnout... Ma nekdo výsledek po vymenach všeho možného? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 to pherson: tak to máš stejný motor jako já, tudíž tam ten termoregulátor musí bejt taky na 100 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pherson Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Lewhart:podivam se ale nechapu jak to ze neni v Etce.....uz nekdo vymenil ten termoregulator vubec ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martina V. Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 výmenu termoregulátora som robil 9.12., odvtedy najazdené cca 5000 km(auto jazdí dlhé trasy) a všetko ok, dokonca aj spotreba šla dole o 0,2 dcl, auto sa nahrieva tak ako má držím place ostatným a želám krásne Vianoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Takze termostat vymenen a je to ok, teplota okamzite na 90 a drzi! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Takže celé odpoledne teplota držela na 90, jsem rád, u mě je tedy problém vyřešen! Jinak termostat je hned pod vzduchovým fitrem, stačí ho demontovat a hned na něj koukáte, výměna cca 20 min. Tak snad to bude fungovat všem!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O2kolin Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Kde jsi ten termoregulator objednával? Mam ho objednaný týden ve Skodovce a pry není. Tak výměna normalne vrchem jenom sundat air box? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Už v pátek jsem psal, že je dostupný na skladě v MB(a je stále). Asi budou muset to objednat s dodáním do druhého dne, ale to jim zřejmě sníží marži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Kamarád to objednával jako že to spěchá tak to dnes ráno dorazilo, a když se koukal tak tam ještě 3ks byly, tak snad se na Vás dostane kluci. Jinak jsem koukal jak to kamarád dělá a bylo to takhle: 1. Sundal tu trubku od nasávání vzduchu 2. Demontoval ten velký box co v něm je vzduchový filtr 3. Hned pod ním byl ten teemoregulátor, byl na chladiči oleje od DSG Snad jsem to podal trochu logicky, držím place všem, David. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pherson Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Sakra ja to nemuzu objednat kdyz to nemam v Etce ....to mi stve ...chteji po me cislo dilu .....menil to nekdo na Passatu nebo vsichni mate Superb ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewhart Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) to pherson: Ahoj dle Etky by to mělo být pro Passata toto: 3AA122101G měj se fajn David. Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: Lewhart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pherson Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Jee super ...proto ja to nemohl najit protoze tam nepisou ze v tom je ten termoregulator ....dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.