Přejít na obsah

2.0 TDI CR - špatně se ohřívá motor


vilis1

Doporučené příspěvky

Tak u me taky termoregulator vymenen a teplota OK a zda se mi ze zacalo radit auto trosku jinak. Je to mozne? Mam DSG a vyzed ze zatacky na 6ku pridani plynu 1500 otacek a pri seslapnuti plynu zacalo auto cukat , tak jsem si padlem podradil a pak uz se to neukazalo.... Nevite co to je?

 

 

Kolik máš najeto? 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Caute. Takze aj ja som uz vymenil na passate. Sice je teplo, ale zatial je vsetko OK - dakych 500km. Ak bude mat niekto v buducnosti ten isty problem, tak mozem potvrdit ze aj do passata staci 1K0121113A (original je to presne ten isty diel s rovnakym cislom) a netreba kupovat 3AA122101G, co je to iste len s hadicami navyse. Uspora 70e/1800kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

u mě 2.0 TDI s DSG, také problém v termoregulátoru.

 

Termoregulátor jsem ale opravil a nekupoval nový zatím. Problém byl v tom, že stříbrná tyčka se nevracela při vychladnutí zcela do zavřené polohy vlivem nečistot uvnitř. Tyčka jde vytáhnout kleštěmi, uvnitř vyčistit a dát zpět a problém je vyřešen. Před zamontováním zpět do vozu jsem vyzkoušel, zda termostat otvírá a zavírá horkou vodou z rychlovarné konvice a je to zatím OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu ozivim toto tema. Dnes jsem jel z Beskyd skoro 400 km a rucicka teploty se dostala max na 70 stupnu. Ani to moc netopilo. Myslite ze to bude termostat? Venkovni teplota od -9 do -6. Kdybych nevez prcka tak me. To zas az tak netrapi. Jinak teplota se zvysovala jen kdyz jsem to drzel na 3 tis. otacek. Diky za napady...

Jeste jsem zapomnel dodat ze trosku topil jen predek. Zadek vubec

Editováno: , autor: keymaker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem nasmerovan do teto diskuze.

Najeto 194000, vyroba 09/2010, stejny problem s tim ze auto ani netopilo.

Jak na svinu jsme jeli zrovna skoro 400 km. Objednavam termoregulator a dam vedet vysledek, ale predpokladam, ze to bude stejne jako u vsech predchozich majitelu...

At zije forum :-) vcera jsem byl nasranej jak brigadyr. Vezli jsme trimesicniho prdolku z Beskyd a v aute kosa.... On navleceny jak kdyby jsme ho chteli zahrabat do zaveje :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím.som tu nový a  tiež mám rovnaký problém pri Octavia Scout facelift. 2.0TDi CR 103kw MANUAL  nabehane cca 18tis. km. pri vypnutom climatronicu sa auto zohreje a drzi 90st. ako nahle zapnem climatronic (bez klimatizacie) rezim AUTO na 23stupnov tak teplota vody aj oleja zacne padat . a nestupa ani pri státi na volnobehu ani pri zataži. bude to to iste? dakujem za radu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...