Přejít na obsah

na co se připravit u Roomstera


sparrow1

Doporučené příspěvky

 Ja meriam 169cm.Ked som začal používať ROOMA tak som si špicatým rohom pred.dvier takmer ,,natrhol papuľu!,, - a to doslova.Prídeš k autu,štandardne chceš nastúpiť,otváraš dvere a bác...Stávalo sa to aj Vám?

Teraz to už neriešim,podvedome nastupujem tak že si neublížim  :-)

Pár krát si takto namlátili aj ľudia ,ktorých som príležitostne zviezol,teda nejazdia so mnou bežne,alebo sa ešte neviezli v Roomstri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ze zkušenosti zase vím, že i záleží, jak fouká...pokud fouká do zad, hned mám spotřebu na dálnici třeba o půl litru míň, než při jízdě na stejném úseku ten samý den, ale opačným směrem...a pokud fouká z boku, je to taky pěkně cítit...takže i větry hrají roli :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Multipla je designově snad ještě horší než Room, hlavně s tím svým sníženým "delfíním" čumákem a světlama nad kapotou pod spodním okrajem čelního skla - prostě extravagantní designový experimenty si nikdy moc příznivců nenašly. Room má svůj "experimentální úsek" na boku, v tom tolik diskutovaným odstupňování různý vejšky předních a zadních oken, multipla zase na čenichu. Největší rozdíl mezi nima je v tom, že koncern u rooma nezakrejvá, že to je kříženeček, naproti tomu multipla se tváří jako že je "celá svoje". A stejně jako multipla s vysokou pravděpodobností room v další generaci "už nebude room", protože dostane daleko konvenčnější "kabát" - pokud teda koncernový ekonomický cifršpióni neusouděj, že jedno MPV koncernu stačí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se room libil hned jak s nim vylezli

Zitra vecer pro nej jedem uz se tesim asi vic nez manzelka pro kterou je :-)

Dneska jsem se naposled projel mazdickou odted uz jen zkusebni jizdy s pripadnymi zajemci.Ale musim rict to auto vzhledem ke stari jezdi porad skvele kam se hrabe treba Megan.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám ve světlech také night breakery (akorát verzi Limited Gold), dával jsem asi před 2 měsíci a svítí v porovnání s původníma osramama z výroby suprově, i když bych snesl ještě více světla, už to není tak špatné a jde i v noci vidět...  Takže s night breakery chybu neuděláš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U 1,4 je výměna H7 v projektoru sice natěsno, ale ještě se to dá i s mojí rukou, na kterou nenatáhnu žádnou rukavici s velikostí menší než 10. Ale měnil jsem H4 ve dvojkový HTP fábuli kamarádce - a to je MASAKR, tam je baterka o pořádnej kus víc vepředu ve srovnání s 1,4 a dostat kolem ní ruku na patici žárovky, to je fakt úkol hodnej hadího plemena...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě hodně překvapilo když si před lety koupil švára novou FI s 1,4 Mpi tuším někdy v roce 2001 a na dovče v Chorvatsku když jsme měnili žárovku jsme u toho strávili hodinu a měli vorvaný ruce kryt na baterku fakt vadil.Když jsem v roce 2007 dostal FI s 1,4 16v byl jsem příjemně překvapen uplně luxusním přístupem ke světlům.

U Rooma jsem sice dnes dolejval kap. do ostřikovačů ale nějak jsem si nevšiml jak to tam je.Jinak dnes s ním poprvé jela manželka a vcelku spokojenost až na tři věci

1. samozřejmě světla

2.Brzdy u mazdy na první tuknutí tady musí dost sešlápnout než začnou slušně brzdit ale to mě přijde jako vlastnost u všech škodovek co jsem měl možnost zkusit 

3.Že není na ventilátoru poloha čelní sklo a nohy

 

Jinak pročetl jsem vlákno o světlech a zkusím nejdřív tyhle žárovky

http://www.kupzarovky.cz/tungsram-58520-h7-12v-55w-px26d-ge-p-15044.html

Nechce se mě dávat 500Kč když vím jak H7 rádi praskají nebo u Room už ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...