Přejít na obsah

Výbava OIII – čeho litujete, že jste neobjednali a co už by jste nechtěli ?


viewer

Doporučené příspěvky

Tak si myslím, že by to mohlo někomu pomoci pokud zvažuje jakou výbavu objednat do nové OIII, a začnu sám.

 

Co bych „příště“ chtěl :

- Traveller assistant

- Elektriky nastavitelná sedadla + zrcátka s pamětí

 

Co jsem zvažoval :

- Hodně jsem zvažoval robotizované parkování ale nějak mě ve skutečnosti nenadchlo, tam kde je normální místo zajedu rychleji sám a vystačím si s park asistentem.

Ale to hlavní, pokud je někde tak malé místo, že bych se tam bez robota sotva nacpal, tak tam prostě neparkuji, z reálné obavy jak by asi vyjížděli sousední řidiči…..

 

Co bych už neobjednal :

- rozpoznání únavy, nikdy mi nic nehlásilo ani po mnoha hodinové jízdě (bylo v paketu)

- volba jízdního profilu, jen taková kravina která mění reakci plynového pedálu, stejně jezdím pořád na „normal“

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem fakt rád, že jsem si připlatil za zadní parkovací senzory. V OIII (lift) jde dozadu špatně vidět. Dále mě potěšilo Bolero s telefonováním.

Oproti tomu co bych rád - Canton system - k tomu se nelogicky muselo dokupovat další volitelné příslušenství jako třeba zadní skla v elektrice..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aut parkovací asistent není vůbec špatný a v O3 je i příční takže k tomu jenom  :kol-47:

traveller asistant prý jde dodatečně aktivovat přes diagnostiku, ovšem tam musíš mít tu MF kameru, kterou tam ty asi máš...

el. sedadla není špatná věc, ale jak psalo tu x lidí, si bohužel trošku výše. a zklopení zrcátka při zařazení zpátečky je super věc.

Soundsystém hraje pěkně v O2 a O3, hlavně když už řidím déle nebo pozdě večer, tak u toho neusnu ;)

 

přepínání dalkových světel jsem vyzkoušel v G7 a bohužel mě lidi vyblíkávali, protože to na klasických okreskách prostě nevypnulo...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ozi říkal že to jde dodělat a četl jsem o tom na foru od diagnostice, ale je to pouze tlachání takže ti to rozhodně neberu...

 

s těmi zrcátky to tak je bohužel i u SUP2 a sami se nezklápí po zamčení vozu, což mě fakt vytáčí... (nad tu rychlost u zrcátek jedině přes VAS asi nastavit hodnoty...)

 

adaptivní tempomat je super věc a moc mě v O2 chybí, zvyklý z audin již v roce 2006/2007 možná i dříve...

 

No 3 ramenný souhlasím...

 

DSG na většinu mých tras by fakt stačilo, jenom do druhého rychlejšího auta bych ho fakt nechtěl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volba jízdního režimu - má smysl s DSG a ACA, mění to jejich charakter, v režimu ECO navíc DSG vyřazuje na neutrál po sundání nohy z plynu, což je příjemné. Ovšem jízdní režim ECO vypne natáčení xenonů. Jsou to prostě neslučitelné funkce, mám to potvrzeno o dvýrobce.

 

ACA - je výborné i ve městě v zácpě, antistresový prvek jako hrom

 

Lane Assist - když si zvyknete, že vám to na dálnici tahá volantem, tak je velmi přijemné jak vás to drží. Zároveň to funguje jako senzor únavy, když netaháte za volant a necháte se vézt, tak to velmi nepříjemně pípne. Bohužel pokud je extrémně rovná dálnice tak to pípá, i když jste vzhůru.

 

Xenony - natáčení je opravdu super

 

Alcanatra - mrzí mě, že není možné sklápěcí opěradlo spolujezdce (u Volva V70 to šlo i z kůží). Ale byt už máme zařízený a na chalupuu těď moc věcí nevozíme, tak mě to zas tolik nemrzí.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám jen výbavu Elegance plus,takže žádné velké vychytávky.V podstatě mi to stačí,snad jen lituji toho,že to není automat, nad kterým jsem přemýšlel. Jinak bezklíčové odemykání a startování,vyhřívané sedačky a čelní sklo,to jsou věci, které bych chtěl určiě mít i v dalším autě;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel bych DSG (v dobe objednani nebylo spolu s 1.4Tsi)

Chtel bych prepinani dalkovych svetel.

Co uz bych si nedal: Drive mode,  sklapeni zrcatek a samozatmavovani (vubec mi to samozatmivani nevyhovuje - proklinam to kazdy vecer)

Co je pro mne NEdulezite : Xenony a ruzny ty asisestenti, Travel, parkovani atp, barevny maxik

Na cem minimalne trvam: Bolero, Keyssy, senzory vpredu a vzadu, 3-rameny volant s multifunkcema, hlasove vytaceni, dvojita podlaha v kufru (combi) , sunset,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokta7: nekde uz jsem to tu psal, pro mne automaticke zatmavovani nedostatecne v porovnanim s manualnim. Pak mi vadi ze se otmavi kdyz za mnou nikdo neni. Pak nekoho predjedu

a vypali mi oci, nez se to zase zatmavi. To mi vadi nejvice.  K tem xenonum, jasne uplne jine svetlo parada. Ale ta cena, to si nemyslim ze za to vylepseni to stoji. Ne pro mne. Ale jasne pro nekoho je to jasna priorita. Samozrejme clovek si rad dopral uplne vse, ale pak je to o i financich. Ne ze bych xenony nechtel, ale neni to prirorita kvuli ktere bych chtel treba kvuli financnimu stropu vynechat neco jineho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Dal bych Bi-Xenony. Myslel jsem si, že normál budou svítit líp. Na druhou stranu zase tak moc v noci nejezdím a i situace se změnila. Když jsem objednával, tak 25k bylo rozhodující.

A čeho nelituji, to je vyhřívalé přední sklo http://forum.skodahome.cz/topic/126402-black-magic-oiii-rs-combi/page-13#entry1859602

Mě stačí, když nemám pořádně vyčištěné brýle :)

Editováno: , autor: oct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...