Přejít na obsah

Nové repro do predných dverí


crawn

Doporučené příspěvky

Ahoj

Takže dnes som si kúpil nové repro ktoré by som si chcel dať do predných dverí no sú väčšie než tie povodné. Do dverí ich aj vsuniem no odstávajú a neviem ich poriadne priskrutkovať. Čítal som niečo o tých MDF krúžkoch no chcem sa spýtať, v prípade, že by som sa ich rozhodol použiť, ako to vyzerá keď na to dám späť tapacír. Tipujem že tá krytka na repro (originálna) sa tam nebude dať. Ako sa to zvykne riešiť ? Viete mi poprípadne ukázať nejaké foto ako to asi vyzerá keď je na tom už aj tapacir  ?

Ďalej by som chcel spraviť aj tlmenie pre predné dvere, čo by ste mi vedeli odporučiť ako materiál, myslím niečo ako vibraflex ale nejaké lacnejšiu alternatívu.

Editováno: , autor: crawn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

konzultace ohledně vhodných repro je nutná před zakoupením....repro má patrně větší magnet a jeho instalaci brání část dveří za reproduktorem....

 

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/201-2-MDF-redukce/5/1865-MDF-Skoda-Octavia-I

 

musíš odstranit rožek u stahovačky...pak se tam repro vejde a i tapec...

post-845-0-91269700-1385918233_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pripade ze odstranim ten roh u stahovacky sa tam teda repro vojdu? Co sa tyka tlmenia vedel by si mi odporucit nejaky materia na tlmenie dveri aby to predsalen hralo lepsie ? Je nejaky rozdiel ak tam dam ten MDF kruzok alebo ho nepouzijem (v kvalite zvuku) ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Ahoj, chcem sa opýtať tých, čo majú vytlmené predné dvere, či to stojí za tie peniaze, alebo to nie je až taký veľký rozdiel v kvalite zvuku? Rozmýšľam, či si dvere vytlmiť alebo nie, či sa oplatí do toho investovať. Predstavoval by som si zvuk aspoň ako v Octavii 2. generacie. Nechcem dávať do kufra žiadny subwoofer ani nejaké viditeľné zmeny, len vytlmiť predné dvere a poprípade vymeniť repro vpredu aj vzadu. Oplatí sa to? Je počuť veľký rozdiel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 8 měsíců později...

Zdravím ve spolek, 

 

rád bych se s vámi poradil o výměně reproduktorů v Octavii 1. Rád bych nadále využíval multifunkční volant, proto se mi nechce jít do výměny rádia za jiné, abych o tuto možnost nepřišel (nebo to není pravda?) a zajímalo by mne jestli má cenu tedy měnit přední, středové a zadní repro, když chci docílit alespoň trochu kvalitního zvuku a nenasypat do toho balík a nejlépe moc nezasahovat do vnitřku dveří ale spíš jen demontovat staré a vyměnit za nové (aktuální repro už začíná chrastit a má problém s basy) ... Poradíte mi prosím něco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim.

 

Nejlíp kdybych jsi pošel k obchodu poslouchal jaky repak jakhle hra. Mi se libi Pioneer . Má dobrý zvuk. Cena je v miru dobra. Cena / kvalita - je velmi dobra.

 

Každy z nas ma jiné ucho, každy co jiného slyši a ještě něco jiného libi :)

Mam kamrada co libi mu se Hertz a mysli že hertz je nejlepši :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...