Přejít na obsah

Neoriginální rádio


Doporučené příspěvky

Sirradek:můžeš hodit více informací,pls?

Třeba:musí se měnit/dodělat kabeláž,spolupracuje to s MF volantem,dají se na tom nastavit všechny funkce auta?Taky bys mohl udělat třeba male prezentační video.Mě tohle dost zajímá,pokud budu měnit rádio,je tohle horký kandidát,no ono na trhu tuším stejně nic podobného není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj, dovolím si přispět do tohoto vlákna, jednou zkušeností. Zvažuji koupi tohoto rádia (viz.příloha). Viděl jsem ho nyní v autě naživo. Jen krátce, přímá komunikace po can-busu, takže data z vozidla, spotřeba, dojezd atd. vše řádně zobrazuje. Oproti starým OEM rádiím má perfektní příjem na rádio, obraz je velmi ostrý a rychlý, navigace je vzhledem k systému android libovolná, nicméně na konkrétním kusu bylo Igo a bylo to velmi svižné. HF funguje dobře, včetně načtení tel.seznamu, ale pouze ze SIM! Kdyby bylo zařízení připojené k internetu, což je možné, má wifi, tak jistě stáhne kontakty z googlu.

Za dané peníze, cca 17tis.jistě dobrá náhrada, na můj vkus, je displej příliš velký, je to prostě 10" tablet na palubce, takže budu shánět jiný model, který má navíc hw tlačítka a displej pouze 8" (viz model uživatele Sirradek)

post-7703-0-82999500-1441887730_thumb.jp

Editováno: , autor: Tofik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle „věcí“ vypadají většinou velmi dobře na prezentačním videu nebo na obrázcích, ale v praxi je tam pak pár blbostí, kvůli kterým by to člověk vyhodil z okna. Například synchronizace kontaktů jenom ze SIM? WTF, to je rok 1998? Pak tam bývají různé cukatury, nestabilita atp. Kdyby bylo nějaké bezchybně funkční, budu rád, ale obávám se, že to bude bída.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Keďže dlhšie nikto nič nové neprispel tak oprášim trocha toto staršie vlákno. Nakoľko mi z predchádzajúcej OII ostalo takmer úplne nové rádio Pioneer, tak som ho potreboval dostať do OIII namiesto rádia swing, ktorého zvuk je katastrofa. Po inštalácii posun v kvalite zvuku (v rámci možnosti oem repro a nevytlmených dverí), nakoľko rádio má DSP, časové korekcie atď.

WP_20170415_12_39_23_Pro.jpg

WP_20170416_13_16_16_Pro.jpg

Editováno: , autor: jl241
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, téma nějak utichlo. Také bych to potřeboval řešit. Mám v O3 2,0 DSG 2013 swing s Bluetooth a to rádio vypada opravu hrozně. Koukal jsem na aliexpresu a na výběr jich je tam opravdu hodně.

 

Má někdo vyzkoušeno, který vzít, co fungovat bude, co fungovat nebude? Videa s Radii s Androidem je vidět, že na nastavení jsou peciální apky, které se připojí do konfigurace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Stejne radio jsem u jednoho prodejce zkousel minuly tyden a nesla u nej komunikace s autem. Take nefungoval AUX a USB port pod radiem.  Takze jsem ho hned vratil. Podle mne ale mozna byl problem i v samotnem prodejci, ktery nevedel jak komunikaci nastavit. Cekam az se neco funkcniho za rozumnou cenu objevi u nas. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tlačítko neodpadlo,je to jen zátka pod kterou je slot na SD kartu,mám tam Isudara ,vše funguje jak má i Wifi.Jen nemohu nějak najít napájení couvací kamery při zpátečce.

https://de.aliexpress.com/item/Android-7-1-1-Two-2-Din-8-Inch-Car-DVD-Player-For-Skoda-Octavia-2013/32819554866.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.HWyXed

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 11 měsíců později...

Ahoj, ja sem si pred nejakym casem poridil navigaci z AliEpressu. Musim rict ze ze zacatku to tochu zlobilo, ale to bylo jen otazkou nastaveni. Jinak to funguje hodne dobre, jedine co je napytel je prijem radia. To je fakt mizerne. Jinak jsem spokojeny je komplet kompatibilni s autem ( ovladani na volantu, atd). Montaz byla jednoducha a cena cca 15 000 korun se vsim vsudy  (musel jsem koupit kastlk pro DVD). 

 

https://de.aliexpress.com/item/Android-CAR-DVD-GPS-For-SKODA-Octavia-2013-sports-support-DVR-WIFI-DSP-DAB-OBD-Octa/32805606841.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.76c44c4d7ow6RB

 

Takze doporucuji!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V 29. 10. 2018 na 6:28, beuticek napsal:

Ahoj, právě ta kritika na rádio mě zatím odradila. A obávám se, že to nemá řešení. Jinak by se mi to taky líbilo. 

Radio jsem zatim nevyresil, nemam na to cas. Myslim ze chyba je v konektoru, jestli se mi podari sehnat redukci tak by to melo jit vyresit. Dam vedet jak to dopadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
V 1. 8. 2019 na 19:39, Zizkin napsal:

Zdravím,

 

prosím Vás, mátě někdo zkušenost s multimediálním autorádiem od ruské TEYES? Konkrétně řada SPRO pro O3.

Dle recenzí to vypadá na velmi povedený kus.

 

TEYES-SPRO-For-Skoda-Octavia-3-A7-2013-2014-2015-2016-2018-Car-Radio-Multimedia-Video.jpg

 

 

Tohle je taky čína, jednu dobu jsem si hledal něco podobného a na Aliexpressu či Alibabě jich takový je mraky s různými názvy. Všichní tvrdí, že jsou výrobci a mají tam, jako důkaz, několik fototgrafií číňánků v bílých pláštích skloněných nad stolem.

 

Kolik za to chcou?

 

 

Díky za info.

 

Editováno: , autor: FilipZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, vypadá to, že se plácnu přes kapsu a koupím Alpinu - tady je odkaz na stránky + na video na YT:

http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/headunits-for-skoda/i902d-oc3

Ten starej Swing už mě štve a nechci riskovat koupi infotainmentu z jiného auta, které bude zablokované. Navíc nemám ani kaslík pro jednotku. 

Tohle umí i Android Auto, takže mapy přes telefon budou bez problémů. Navíc podporuje i origo konektory na USB a ext. mikrofon na HF, podporuje tlačítka na volantu, maxidot i nastavení auta. Je i v češtině. 

Nemá někdo zkušenost? 

Editováno: , autor: beuticek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Snad oživím téma,

 

má tedy někdo dobrou zkušenost s neoriginálním rádiem? Chtěl bych něco max do 5 tisíc, klidne bazarovku, vzhledem ktomu že chci něco lepšího než je swing 2, by to nemuselo být až tak těžké sehnat... 

Editováno: , autor: Petr Smolík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...