Přejít na obsah

Bílé LED osvětlení interiéru a ve zp. zrcátkách


omicron

Doporučené příspěvky

He, tak jsem právě přijel od Vašu a odpory nepomohly. Ta chyba tam je stále. Ptal jsem se ohledně vypnutí přes řídící jednotku a ano, jde to, dělají to prý 2 členové, z toho jeden je ze Strakonic (daleko) a druhému to u některých aut jde a u některých nejde. Takže mi vyměnil plexi (budíky) a ledky asi budu muset vyřešit jinak. Možná časem, až mi to zase začne vadit koupím za těch 9 stovek u obautodily. Uvidím...
Kdyby se našel někdo z Olomouckého kraje, kdo to umí vypnout, pište, rád zaplatím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Sice to neoslňuje, protože to svítí jen do země, ale je to tak o 100% víc, než bych chtěl :-( Navíc sem chvíli mezi svátkama brouzdal na Aliexpressu a maj to tam za polovinu :unsure: Njn, nějakou dobu to tam nechám a pak to asi pude z auta :feve:

Na Aliexpressu si myslel takéto niečo: http://www.aliexpress.com/item/With-canbus-decoder-18SMD-Led-12V-license-plate-light-for-Skoda-Octavia-1Z-Roomster-5J-car/32266209439.html ?

Nedala by sa svietivosť upraviť prelepením sklíčka napr. tmavou fóliou čo sa dáva na zadné svetlá? Aj keď s ňou nemám skúsenosť tak neviem ako by to držalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ to sou přesně ony a je to polovina ceny. S těma odporama nevim, aby to pak zase nazačalo házet chybu... Navíc odpory tam už sou a hřejou jak prase. Trochu mam z toho strach, protože sou rozpálený, že se to nedá udržet v ruce a navíc tam ten odpor lítá a dělá bordel při zavírání kufru a přejezdu nerovností. Trochu sem to obalil pěnovou izolací s průduchama, aby to tam tak nemlátilo, ale tim se mi to bude zahřejvat ještě víc. raději to za pár dní vyndám a zkontroluju, jestli se mi tam něco neškvaří :-/ Ta fólie neni zas tak špatnej nápad...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar lidi. Vím že jsem tu nový a taky mě asi ukamenujete, ale rád bych od vás radu. Rád bych hodil dovnitř ledky. Projel jsme toto vlákno 2x. Jenže čím více hledám na netu kde a jaké koupit tím jsem víc nerozhodnej jaké.

 

Koukal jsem na JMstyle a jejich sadu. Je sice dražší, ale zas tady s tím má několik z vás dobrou zkušenost. Jenže můj problém je že já mám čtecí světla i pro zadní sedadla. Takže sada je mě na nic musel bych dokoupit další dvě ledky a už jsem na nějakých 67E což si myslím že je už dost a to nepočítám dopravu(ani nevím kolik si účtují). Kdyby se to dalo(ne ta sada) pořídit tak kolem 1000,- bylo by to fajn

 

Potřebuji:

 

4X W5W do čtecích lapiček

2x W5W do kufru

2X sufit 42mm do světel v kabině

2x sufit 36mm do světel ve dvěří

 

Klidně piště SZ ať to tu nezahnojíme  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík moc za tipy Jen ještě Jak je to s kvalitou Máte zkušenost? Jen abych to tam nedal a buď to za chvíli přestalo svítit nebo aby to trochu svítilo a byly to nějaké bludičky.

A pak jak se dostanu k žárovce v přihrádce. Někdo tu psal, že se musí nějak rozebrat nebo tak něco. I když taky se tu psalo že se musí rozebrat tapec v kufru přitom stačí odloupnout světlo šroubováčkem.

 

A ještě jakou metodu platby na aliexpress používáte

 

Ještě jednou dík

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Použij normálně kartu, já ty LEDKY mám taky od nich (teda měl jsem je o dost levnější, nevím co to je za kusy), ale svítí v pohodě.

V přihrádce normálně vytáhneš ten plast, přes který to svítí a vytáhneš s tím i ten vnitřek, akorát pozor, je tam packa, která ti tu žárovku spíná a musíš to vytáhnout pod nějakým úhlem a pak už jenom vyměnit... Chce to trošku cit v rukách :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík :kol-47:  No ta cena vychází cca 800,- takže to odpovídá tomu co jsem chtěl do toho tak dát. 

 

No do té schránky se někdy pustím až budu mít chuť Bude muset zatím počkat Ta nespěchá 

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...