Přejít na obsah

Slovensti ridici


ANDi

Doporučené příspěvky

A tvrdim snad niekde, ze ja medzi tych debilov nepatrim? :)

Ale neviem co ti vadi, chodcov som neohrozil, na nikoho som nervozne netrubil a nebudem cakat dalsich 5 minut na vlak ktory nejde, kvoli nejakemu kretenovi, co zastane krizom cez cestu (keby ten tmavy Ford zastal tak ako Renault za nim, tak nemusim ist na chodnik).

Ja sa vzdy snazim jazdit a stat tak, aby som co najmenej obmedzoval / zdrzoval ostatnych.

Editováno: , autor: ANDi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Oni maju pred kruhacom spomalit a dat prednost vozidlam na kruhaci, nie pridat plyn dufajuc, ze to stihaju a potom ja musim brzdit. V zakone je jasne dane, ze ten co vchadza na hlavnu cestu z vedlajsej nesmie auta iduce po hlavnej ceste ani obmedzit.

Nemam problem ked ide na kruhac kamion alebo autobus, tych klude aj pustim. Ale ked vidim osobaky, co pred kruhacom vobec nespomalia, ale naopak este pridaju...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s ANDi, jednou je dáno, že tam máš přednost, tak proč proboha zpomalovat a nechávat je tam najíždět, to se na mě nezlob ale to pak je ta přednost úplně k ničemu. Když se tam už někdo musí nacpat, tak ať to dělá tak rychle, že nikoho neomezí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Niektoré tie veci v tom videu sú dosť od veci. Pri predposlednom videu mal dokonca prednosť práve ten druhý vodič idúci z prava. Tá tabuľa hlavnej cesty sa týka totiž áut v kruháči.

Staci? https://maps.google.com/?ll=48.582431,19.110771&spn=0.002623,0.005681&t=h&z=18&layer=c&cbll=48.58254,19.110638&panoid=gUuM39D9YhEDfKtY5Crj6A&cbp=12,124.83,,0,5.61

 

Budem sa opakovat, uberam nohu z plynu pri hustej premavke, pri kamionoch a autobusoch. Nevidim dovod menit svoju rychlost pri arogantnych jedincoch, ktori sa tlacia z vedlajsich ciest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že stačí zveřejnění videí s bezohlednou jízdou majitele kamery. Všude v civilizovaných zemích platí, že při vyjíždění z vedlejší můžeš omezit, nesmíš ohrozit. K ohrožení nedošlo na videích ani jednou. Slušný řidič umožní vyjetí z vedlejší například sundáním nohy z plynu, to ve většině případů bohatě stačí. Základní poučka do života, ne jen za volant "chovej se k ostatním tak, jak chceš aby se oni chovali k tobě". Přestaň si zkracovat život nesmyslným rozčilováním, nevytvářej nehodové situace, nesmyslným vynucováním přednosti a uvidíš budeš žít klidně a dlouho, ne jako vzteklý cholerik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

andy mal by si sa zamyslieť hlavne nad sebou ako jazdíš tvoj štýl mi pripomína jazdu 18 ročného pubertiaka ktorý dostal práve vodičák a myslí si že je majster sveta vieš pustiť ludí na prechode,alebo človeka ktorý stojí na vedlajšej a nemože sa dostať na hlavnú cesta nie je Hungaroring a nemusíš byť za každú cenu všade prvý ani ja nejazdím pomaly ale snažím sa ohladuplne a ked stretnem človeka za volantom tvojho razenia by som mu najradsej strčil tú trúbu do ...... no ved vieš kam :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Vyzerá to tak, že tá križovatka je zle onačená. Podľa mapy tam druhé vozidlo značku daj prednosť malo (na videu ju ale nevidieť), ty ale nemáš značku že si na hlavnej, takže na tvojom mieste by som si tam dával bacha. Ak by totiž došlo k nehode, tak aj ty si na vine, lebo ty si sa zase mal správať tak, že sprava idúce vozidlo má prednosť, tj. mal si zastaviť a pustiť ho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"chovej se k ostatním tak, jak chceš aby se oni chovali k tobě".

Presne, ja jazdim tak, ze neblokujem lavy pruh pre rychlejsie iduce vozidla, ked chcem zastat, tak prejdem aj 200 metrov navyse, aby som nezavadzal ostatnym, pri vychadzani z vedlajsej radsej dlhsie pockam, ako sa nasilu pchal a obmedzil auta iduce po hlavnej. A tieto zakladne pravidla ocakavam aj od ostatnych.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...