Přejít na obsah

Slovensti ridici


ANDi

Doporučené příspěvky

vskutku nejlepší jsou ti, co ukazují na chyby druhých a sami se chovají jak oni - drze až nadřazeně .. podjíždění vpravo, těsné objíždění cyklistů s vozidlem v protisměru, "ohrožení" chodců na při přecházení ( to, že přechází kde nemají, tě k tomu vážně neopravňuje)  ..  přijde ti to jako normální chování řidiče co poukazuje na chyby druhých? mně teda určitě ne ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri tych dvoch pumpickaroch som to trochu neodhadol, to priznavam. Ale manever som zvladol a ak som ich trochu vystrasil, tak to je ich problem. Keby isli pekne za sebou, ako to u nas prikazuje zakon, a aj zdravy rozum, tak by nebol ziadny problem. Ale ked tito dvaja debili musia ist cely cas vedla seba a este k tomu na uzkej ceste, tak to je ich boj...

 

A to hadam nemyslis vazne, p*ca vybehne spoza auta, ani sa neobzrie napravo, ale ja som ju ohrozil? :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Souhlasím s tebou ANDi.. To u nás jezdí kreténi na kolech vedle sebe klidně i přes horizonty a zatáčky a ještě si dovolí otvírat hubu.. 

 

 

Pokaždé co vidím cyklisty, kteří neohroženě jedou vedle tak si dostatečně přibrzdím stáhnu zadní okénka, pustím předvolenou znělku ->  

a poté je  předjedu s puštěnýma ostrikovačema.. a ještě na ně na rozloučenou bliknu výstražnýma..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Některé situace jsou v každodenním normálu (prostě se to děje) a máš s nima počítat. Shlédl jsem všechna tvá videa a u většiny to jsou prostě úsměvné situace, který každý normální řidič zvládne s přehledem a především s nadhledem. Nemyslím si, že si nějaký hovado, či tak, ale třeba ty kruháče, ty tam vlítneš jak hovádko (asi máš široký gumy a můžeš to proletět), ale ostatní prostě jezdí na kruháči pomalejší rychlostí (ono není ani příjemný, když ti lidi v autě lítají) a tak se nedivím, že ti tam vjedou, pokud tě ještě před vteřinou viděli, jak na ten kruháč vjíždíš.

Jinak určitě i u vás platí, že řidič má předpovídat. V některých situací stačí dát nohu z plynu a vzít to s nadhledem. Ono je úplně jedno, jestli přijedeš o tu minutu později :)

Ale jinak jsou videa dobrý :)

Místo troubení se stačí pousmát :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To akoze ked sa nieco deje bezne, tak je to vporiadku? Napr. korupcia je u nas bezna, tak aj to usmevna situacia? Pravidla cestnej premavky su jasne definovane. Napr. tie kruhace, jo mozno jazdim cez ne rychlejsie, ale len ked mam istotu ze nikoho na hlavnej neobmedzim, inac vzdy pred kruhacom spomalim, narozdiel od tych na videu, co ani nespomalia a tvaria sa ze idu po hlavnej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nevím, proč do toho taháš korupci, ale jestli ti to za to stojí, jeslti ti nevadí, že se jednou se svým stylem vymeleš, tak tak jezdi. V tom druhém autě může být žena s dítětem nebo jakýkoliv jiný řidič, který není až tak zkušený a můžeš ho tím klidně dostat do takové situace, že se něco stane. Pokud si ten typ člověka, který se pak bude hájit tím, že ty si nic neudělal, že si nic neporušil, tak si upřímně totální KRYPL a zasloužíš si vytáhnout z auta a dostat přes hubu. Bezpečnost je snad na prvním místě! Starou paní zhodíš ze schodů proto, protože jde pomalu?

Jinak ano, jezdíš přes ně rychle (jde to vidět ze záznamů), prostě tam najedeš jak hovado, aby si pak mohl vytroubit auto, které si tvého hovadstva nevšimne.

Jinak oni nespomalují, protože do kruháče vjíždí POMALU, narozdíl od TEBE!

V předchozím příspěvku jsem proti tobě nic neměl, ale z tvé reakce je patrné, že si klasickej blbeček na silnici, který spolykal veškerou moudrost a myslí si, že je ten nejlepší řidič... Takto se chovají řidiči čerstvě po řidičáku a pak kolem 50ti let. Ty budeš asi ten první příklad....

Editováno: , autor: Pawlisko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezdá se vám, že v těch videích vždy v inkriminovaných situacích (konkrétně na kruháčích a křižovatkách), namísto toho, aby ubral plyn, či alespoň jel stálou rychlostí, ještě schválně přidá, to aby si mohl zatroubit?  :kol-32:  Nicméně, klakson mu troubí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mna vyslovene nas..lo ked nadaval tym ucitelkam s deckami, a celkovo trocha ohladuplnosti a zhovievavosti by nezaskodilo, sofer ma v prvom rade predvidat aby sa vyhol kolizii alebo nebezpecnej situacii, ty sa prave do nich hrnies na plny plyn aby si si mohol zatrubit a pohladit ego, ked chces niekomu ukazat ake hovada jazdia po cestach minulo sa to ucinku a prave naopak ukazal si ake si hov..o sam, uz som raz mal konflikt s okapucnovanym tiezsoferom ktory zozral vsetku mudrost sveta, drzy bol  ako opica tak som mu nemal problem zobrat kluciky zo spinacky a hodit do pola, nech sa pri hladani troska schladi. Povodne som nechcel reagovat na alltyho ale ty mas asi tu fajnu znelku pustenu non-stop ked sa ti to tak dostalo pod kozu, lebo taketo veci robi bud totalny idiot alebo zakomplexovany pubertalny chmulo, este jedna rada chodte si chlapci riesit svoje komplexy na FCB a nie na cesty...    Zdar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdem sa s vami zbytocne hadat, kamera rychlosti skresluje a momentalne pouzivam na striedacku 2 rozne kamery. Ale ako som pisal, tak pripady v 2:25 a 3:35 su presne take, ze ti dvaja vobec nespomalili a rutili sa tadial ako po hlavnej ceste. Kdezto ja ked idem rychlo cez kruhac, tak mam istotu ze nikoho na hlavnej neobmedzim, ak si nie som isty tak vzdy spomalim a nerobi mi problem ani radsej pockat, ako tam niekomu vlietnut v dufani, ze to stiham. Zase aby ste si nemysleli, ze striehnem pred kazdym kruhacom, len aby som si mohol zatrubit. A hlavne mi netvrdte, ze vy ste vzdy uplne kludny, ked vam nakruhac niekto vlietne, to ze dam do kompilacky 2-3 pripady, to je mizive percento, keby som archivoval kazde obmedzenie na kruhaci, tak by som bol na videu s cislom 100.

 

tuttinko k tym ucitelkam, som tam pre lepsie pochopenie situacie pridal aj schemu krizovatky, za tie 2 minuty co tam stali, mohli vklude prejst cez prechod na druhu stranu, kde je chodnik, to nespravili. Namiesto toho cakali, ale okamzite ako sa zdvihli zavory, tak uz dalsie 2 minuty pockat nemohli a radsej zablokovali celu krizovatku, lebo isli mimo chodnika a mimo prechodu pre chodcov. Za mnou bolo dalsich 20-30 aut, ktore boli kvoli nim zablokovane...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze si nepochopil... nacrt tej krizovatky som samozrejme videl, celu situaciu chapem co nechapem je tvoje spravanie.Jazdim uz 20 rokov(teda na aute na motorke dlhsie) a taketo nieco by som nespravil ani keby som bol nas...ty ako byk pred cervenym platnom, nieco ti chyba tak porozmyslaj ze co, zacina to na CH a S .... mam ti napovedat co sa pod tymito pismenami skryva?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dodnes neumí spousta lidí jezdit na kruháči. Proto celé roky co po nich jezdím (a že jich tu fakt je) předpokládám, že mi přednost nikdo nedá.

1, se mi toto Xkrát vyplatilo a stále vyplací

2,protože předpokládám, že mi tam někdo může vjet, tak mne to nijak etra nestresuje a nerozčiluje když se tak stane.

 

Chci se vrátit domů zpět celý a zdravý s celým autem a ne potom doma bečet u rozmláceného auta a jezdit na kole s hřejivým pocitem že jsem měl přednost. Tož tak nějak to vidím já a to nejen nejen na kruháčích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomhle videu sem u andyho nic spatnyho neviděl, jinak autokamery strašně zkreslují.

At klidně jezdí svizne, když ma brzdy a umí řídit...

Me už se x krát vyplatilo využívat na 100% připojaci pruhy, mrtvý úhly SOu hnusny

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...