Přejít na obsah

Žiarovky do dálkových i tlumených světel


Diamant

Doporučené příspěvky

Já ti rozumím, ty žárovky stojí pár euro, to se asi za tu zkušenost vyplatí obětovat. Ale hlavně až budeš psát nějaký hodnocení, počkej do prvního deště, sněžení nebo mlhy. Až pak napiš. Nepiš nic ve smyslu, žes je před garáží namontoval a svítí krásně bíle. 

Editováno: , autor: waleri
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pre info :  TO šulda  , ja viem aký je názov tematu a aj preto som sem napísal len „ pre info ...“, :kol-31:  to malo byť len na inšpiráciu ako dopadol test výbojok od výrobcov ktorý vyrábajú aj také iste alebo podobné modely ale ako žiarovky. A nemyslím si, že keby sa v poslednej dobe spraví podobný test na žiarovky, tak by to dopadlo diametrálne inak, ale ak mi taký test preukážeš hlboko sa ti hlboko ospravedlňujem. :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic ve zlým, ale nemyslím si že si lidi budou vybírat výrobce žárovky podle testu výbojek ;) A další věc je, že se těm testům nedá až tak věřit, ne že bych je měl za lháře ale provozní podmínky za x hodin respektive x tkm nenasimulujou, lepší jsou ty zkušenosti tady. Že to nebude protichůdný výsledek máš asi pravdu a že je na vrchu Osram a Philips je zatím stejná píseň. Co tady pozoruju tak jde lidem spíš o to co jak svítí a vydrží, než o výrobce. Znám pekaře co má výbornej chleba ale hnusný rohlíky :) 100 lidí 100 názorů ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ja je mám taky, ale jde mi o to jestli je mezi nima nějaký rozdil? Neříkám že jsou osram night blue braker špatný, ale na to co stojej( mám 2 žárovky v jednom přes známeho za 450kč ale na můj vkus mi moc často praskaj( nevydrží ani 5 měsíců) a ty silver vycházejí o dost levněji tak proto se ptám!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kolik najedeš za těch 5 měsíců? jestli ta chyba není někde jinde než v žárovkách... neposloužím srovnáním silverstar/NB.... ale rozdíl mezi NB a philipsy visionplus (+50% ,silverstary mají myslím teď psáno 60%)  byl krom barvy světla ve srovnání s obyč žárovka/NB pro mne malý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolik najedu za těch 5 měsícu? Třeba teď přes zimu když jezdím denně do prace tak mám tak 700 až 800km za měsíc( + - podle toho kolik ještě najedu mimo ježdění do práce) ale v létě zase tak často autem nejezdím. Taky mě napadlo jestli není problém třeba v elektrice? Ale zatím opravdu praskaj pravidelně do pul roku svicení a když tady na fóru čtu jak ostatním vydržej dlouho tak fakt nevím :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
Návštěvník

Uz som ti pisal na druhom fore ale predsa este raz.

Svietia krasne dobiela, kupoval som sadu s parkovackami, ktore maju modre sklo, ladi to a nespati to ako LEDky.

Co sa tyka svietenia vecer, ovela lepsie ako obycajne (mal som predtym menene v skodovke obycajne H7).

Za dazda ale tie zlte boli o trosku lepsie, ale to nestoji za rec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...