Přejít na obsah

Demontáž přední masky


tomasz.

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Je tu  někdo komu se podařilo sundat ten chromovaný rámeček masky bez poškození?Nikde jsem se tu nedočet jak postupovat,jen vyndal jsem ty 4 horní šrouby ......... pak dlouhej šroubovák atd.Není tu někdo kdo to dělal a podařilo se mu to aby sem hodil správný postup!Díky za ochotu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Hele ten chrom rámeček má tak tvrdé packy že je ulámeš,skoušel jsem všechny metody a bez sundání celého nárazníku a pak masky to neuděláš.Já jsem to zkoušel hodit do černý fólie bez sundání a nezdařilo se,v těch horních vnitřních rozích to tak nevyšponuješ tu fólii a když se budeš snažit co nejvíc a budeš to samozřejmě nahřívat tak fólie praskne.Jo a to poslední možnost sem zavrhl stříknout to sprejem(černá perleť),tak sem to nechal stříbrný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je prekérka, já už mám černou z monte objednanou a myslel jsem, že výměna bude jednodušší, tak jen aby nezůstala ležet ladem, protože do toho sundání nárazníku jen kvůli masce /liště/ asi nepůjdu. Jak to jen udělat co nejjednodušeji?! Kdopak to vymyslí. :kol-32:

Je tu vlastně někdo další /kromě ALEX 236/, kdo již lištu měnil a jak to dopadlo? Tak zatím dík a třeba se ještě někdo přidá. Dodi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DODI 15,hele pokud nesundáš nárazník tak to neuděláš.Psal jsem tady ze stejným problémem jako ty(jak vyměnit masku a nikdo mi taky pořádně neodpověděl)!Nárazník sundávat nechci a rvát to násilím taky ne abych udělal víc škody.Tak sem se na to Vy....ral.Vyděl jsem jednoho rapida co to měl udělaný fólií a hrůza,ty horní rožky už přelepený protože mu to v tom místě popraskalo a nechcu vydět až bude 35 stupnů na slunci co to bude dělat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maska jde bez problémů sundat, není potřeba sundávat nárazník. Odšroubovat vrchní šrouby (zdá se mi že 4), pak vyvadit boční packy. Následné vrch masky maximálně nahnout dopředu, a pak rukou zevnitř postupně od krajů směrem dostředu podzvedávat jednotlivé packy a současně vytláčet masku dopředu. Bez problémů to takhle šlo, měl jsem jí dolů 2x. Horší je to s chromovým rámečkem, ten drží echt a packy nejsou tak pružné. Bez ulomení některé to asi nepůjde. Ale je jich tam dost ...

post-93166-0-66755100-1458772928_thumb.j

post-93166-0-77445600-1458772936_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ALEX 236, jak je vidět, tak to nějak půjde viz Paolo75, bez té demontáže. Taky mě to hodně odrazovalo, ale už jsem se s tím smiřoval a hurá je tu další možnost.

 

Paolo75, dík za konkrétní příklad a fotky. Nemáš ještě foto nejlépe se šipkami, které packy vyvadit? Co je max. natáhnout dopředu, 5cm nebo 10cm? Aby to člověk neurval už dříve :kol-28:  Tak neváhej a raď, ať se dílo podaří. Dodi 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
V 28.11.2016 at 9:48, kahuda napsal:

Zdravím, při mytí jsem zjistil, že se mi z té lišty okolo masky loupe chrom ,zatím na jednom místě asi 2x5 mm proužek. Myslíte , že to mohu reklamovat?

 

V záruce bych to určite reklamoval a možná spojil se servisní prohlídkou (jestli půjdeš v blízké době), do té doby se to ještě více oloupe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Dnes jsem se popral s maskou a povedlo se sundat i rámeček a dokonce se mi podařilo nic neulomit. Masku jsem sundal jak psali hoši v příspěvcích víše. Nářadí dva menší plochý šroubováky a nožík práce 40 minut. Rámeček jsem začal vycvakávat od vrchního rohu  směrem dolu postupně do kola. Ty dva rohový šli špatně zbytek brnkačka.

IMG_20170903_165659.jpg

IMG_20170903_165721.jpg

IMG_20170903_170557.jpg

IMG_20170903_182213.jpg

Editováno: , autor: w77
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte, mam jeden dotaz, aj ked sa nejedna konkretne o demontaz prednej masky. Ak sa smiem opytat, demontoval uz niekto strednu mriezku predneho narazniku? Je potrebne demontovat cely naraznik alebo da sa "vycvaknut" aj bez demontazi? Uvazujem o lakovani masky a mriezok na narazniku, tak aby som vedel co ma caka.


Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...