Přejít na obsah

Přední ostřikovače světel


Hurikan88

Doporučené příspěvky

 Dík za odpovědi.Bohužel u mě to bude něco jiného. Já měl v tu chvíli před autem tmu a bylo to dost nepříjemné. Shodou okolností jsme to po té nahráli na mobil a je jen škoda, že se mi to nepodařilo natočit ze předu. Zkoušel jsem to doma asi po půl hodině  a ostřikovače stříkali dost a svítilo to. Kdežto za jízdy to bylo jakoby jsi ostřikovače zapnul a v tu chvíli  světla vypnuli.

Editováno: , autor: Hkubes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, keď za jazdy ostrekuješ svetlá v tme, máš pocit akoby sa úplne vypli. Prvýkrát ma to tiež vyľakalo, ďalšie ostreky už som si zvykol. Je to naozaj záležitosť iba tej 1-2 sekundy, kým ostrekovače pracujú.. následne ešte možno ďalších 3-5sekúnd môže byť znížená viditeľnosť, kým sa odvedie voda preč zo svetiel a následne by malo byť všetko normálne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja nepozorujem, zeby mi ostreknutie svetiel sposobilo znizenie intenzity svetla, okrem toho ked sa vysunu trysky. Ta kvapalina zas nie je ako sopel a svetlo je relativne hladke a v rychlosti to odtecie behom sekundy, aj menej. Voskujem aj svetla (2x do roka), ale toto na to podla mojho nazoru tak zasadny vplyv nema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, jestli lze někde v nastavení poštelovat upozornění na "nedostatek" kapaliny v ostřikovačích. Řve to na mě, když tam jsou ještě cca 2 l kapaliny, což je docela opruz. Jde to změnit doma nebo alespoň v servisu? Řešil toto někdo? Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím, nesledoval jste někdo místo, které ostřikovače světel ostřikují ? pokaždé když mi proces proběhne tak mi přijde že je světlo stejně ze 70% špinavé a ostřik zasáhne pouze krajní část světla (platí pro levé i pravé) a nijak zásadně to nepomůže.. dá se nějakým způsobem poladit směr ostřikování ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Dobry Den Páni.

Mám Octavii  combi RS 162kw rok 2015 Muj Problem je ze mi přestalo fungovat Ostřikování  Oken předek a zadek  diagnostika mi řekla že mam vadný čerpadlo ostřikovače už i vím že je to někde na levé straně pod mlhovkou v blízkosti nádobky ostřikovaču, problem je v tom že nevím co mám koupit když to zadám tak na me vyskočí několik moturku a ted který, Proto se tu ptám jestli jste už někdo měnil a byl by jste tak hodný mi sem dat postup a odkaz na to čerpadlo dekuji pekně

 

 

Editováno: , autor: Yodiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děkuji za odpověď misor 1994 toto vím me jde o to že jsou dva druhy konektoru jeden čtvercový a druhý jako písmeno D. A pry musím sundat nárazník. a chci se vás zeptat jestli by se tam nedalo dostat podběhem od kola. jako že sundám kolo a pak i ty ochranné plasty podběhu a dostanu se na to nebo fakt musí celej nárazník dolu děkuji za každou pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zwan děkuji  a jen pro informaci koupil jsem si před týdnem Octavii RS 2,0 combi benzín  třetí řada rok 2015 v provoze od11.12.2015 a to čerpadlo je na pravé straně nebo na levé kolega wirer píše ze je na pravé straně já myslel že je na levé straně někde pod nádobkou ostrikovaču a ta je právě na levé straně. Takže mam rovnou jit a rozebrat tu pravou stranu?

Editováno: , autor: Yodiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...