Přejít na obsah

LPG z feldy do feldy


Lukyn 154

Doporučené příspěvky

Čauves ,mám možnost vzít feldu za 5 tisíc, 1.3 mpi 50 kw LPG rv 98 je teda vzhledově   dost zrychtovaná ,ale o to mi nejde ,jde mi o ten plyn kterej tam je 3 roky tak sem se chtěl zeptat jestli by mi to někde v tom LPG servisu přehodili do mojí feldy 1.3 50kw 98 ,máte s tím někdo zkušenost dík :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedělal bych to, je s tím spousta starostí - někdo už to tady ventiloval. Je to o tom, že ty nejdůležitější komponenty (jako například nádrž) mají každej svůj kód a při namontování se všecky ty kódy zadávají do registru spolu s VINkem kastle - a aby se daly namontovat do jinýho auta a hlavně aby to po tý montáži bylo legislativně průchodný třeba na STK, musely by se z původní kastle vyndat, vyřadit z tý evidence, podrobit kompletní revizi a teprve po revizi by bylo možný je namontovat do jiný káry. Největší problém je v tom, že to všecko stojí prachy, takže ve finále vyjde lacinější nová sada. Podrobnosti bude vědět Malta nebo KarelLPG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...