Přejít na obsah

Poklice na zimní kola


Joseamigo

Doporučené příspěvky

Velkoplošný poklice jsou těžko k sehnání v černý barvě a hezkým designu a tak jsem zkusil jestli by na 14" kola co mám na CG na zimu nešlo místo těch nehezkých krytek šroubů dát staré pokličky z Felicie, a ejhle, ono to jde. Pasuje dobře, ale kapku se musí "napružit" drátky v pokličce, bo jak máte bezpečnostní šroub na kole, tak ten není šestihrannej a má větší průměr než ty ostatní šrouby. Na fotce je vypůjčená stříbrná, já tam ale vrazím ty obyčejné černé, co byly na LX Feliciích, kus je za cca stovku a kolo bude podle mě vypadat líp a i ten náboj nebude tak rasovanej. Jo a navíc ty černý pokličky mají jen černé logo, takže to buď nechám, nebo toho indiána postříbřím, ať to víc ladí se současným vzhledem škodováckýho loga.Co vy na to? Názory sem! :)

 

post-3337-0-08606900-1387646646_thumb.jp

Editováno: , autor: Joseamigo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak jsem v rychlosti "spáchal" jednu poklici (měla malou kosmetickou vadu, tak je zní pokusnej králík). Nejsem žádnej lakýrník ani umělec, takže na provedení nehleďte, jde o myšlenku. Poklici jsem stříknul základem na plasty, pak jsem revell barvičkou napatlal toho indiána a nakonec to přestříknul bezbarvým lakem. Zblízka je to nic moc(jsem patlal a finální realizaci asi zadám nějakému odborníkovi), ale celkově si myslím že to nevypadá zle. Na léto mám černý liťáky, kde je taky indián ve stříbře, tak mi přišlo celkem fajn mít něco takovýho i na těch zimních plecháčích... Jinak poklička pasuje, jen je potřeba začít nasazovat od bezpečnostního šroubu bo je krapet širší.

 

Takže co vy na to?

 

 

post-3337-0-83991000-1389520728_thumb.jp

post-3337-0-19285200-1389520760_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tak jsem se vykašlal na nějaký veliký estetično a našmudlal jsem si indiány na stříbrno sám, z dálky to nevypadá až tak zle. Jen pro zajímavost, z autorizovanýho servisu škodovky mi přišla odpověď, že jejich lakýrníci by si na něco takového prý netroufli... tak doufám, že to byla jen jejich lenost, bo jinak nedejbože jim tam dát něco nalakovat... :)

 

Hlavní je, že náboje kol už nejsou tak moc vystavený slaný vodě a silničnímu sajrajtu. A že se mi to líbí! :kol-31:

 

Na druhém CG jsem se na malování znaku úplně vykašlal a dal jsem tam jen ty černý pokličky z Felicie tak jak se dodávají. Taky to nevypadá zle, navíc to druhé CG je bílé s černejma oknama tak to takhle vypadá líp.

post-3337-0-13651300-1392215942_thumb.jp

Editováno: , autor: Joseamigo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...