Přejít na obsah

Parkovací kamera


techteb

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím! 

Uz sa to tu niekto pýtal, ale bez odpovede :

V čom je konkrétne rozdiel, či je/nie je možnosť volenia režimov kamery? 

Mam O3 kombi 2018, amundsen, kamera high? (natáčanie čiar) a mam to bez možnosti režimov. Dá sa to nejak ľahko dorobiť, pripadne čo to obnasa? 

Ďakujem! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Vyskytl se mi zajímavý problém. Mám parkovací kameru od výroby a do nedávna byl při couvání obraz bez jakékoliv části auta, tedy viděl jsem vše za autem a né kousek spz. Aktuálně mě uplně trklo do očí, že vidím i kousek SPZ a nárazníku. 

Klika se nijak nehýbá žádným směrem, ani ten modul kamerky ne (alespoň z venčí ne - zkoušel jsem s tím různě kvedlat). Jen mi nedávno můj néé moc bystrý známý otevíral kufr tak, že tahal celé víko za to gumové madlo.

 

Je možné, že to tím otevíráním nějak pohnul? Že by to uvnitř třeba vycvaklo z nějakého pinu? 

 

Celkem mě to štve, že teď zabírá část obrazu spz...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 hours ago, Pawouk said:

Víš to určitě? Já sice auto nemám od nova, ale jako rok a půl staré, nicméně fotka displeje je těsně po tom, co jsem ho koupil a zobrazení je stále stejné.

Práveže sem si tím na 100% jistý, že se to změnilo. Hned mě to trklo do očí. Předtím tam bylo jen čistě prostředí za autem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 hours ago, VeteranChild said:

Sice na Rapidu, ale se stejnou statickou kamerou byla SPZka taky vidět už od začátku.

Ani po sundání rámečků se to nezměnilo a značka byla viditelná pořád.

Co když to bylo naopak a madlo s kamerou nebylo do teď úplně zaklaplé? 🤔

To nevím, žádné mezery ani vyosení jsem si předtím nevšiml. Co jsem s tím zkoušel hýbat tak to sedí pevně a nehybe ae v žádném směru. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím. Budu nechávat dodělat na svou O3 2014 tažné zařízení v neorigo servisu, ale specialista na tažné. Jelikož nemám přípravu, bude se tahat kabeláž pod plasty v interiéru od pojistkovky dozadu. Mám zadní senzory, ale nemám kameru. Rádio Columbus MIB1. Napadlo mě a servis s tím nemá problém, že když už se to rozebírá, přidali by mi tam kabelový svazek k couvací kameře. Rádio by ji podporovat asi mělo. Chtěl bych se tedy optat na odkaz/info ke kabelovému svazku. Kameru zatím montovat nechci, neprošel jsem si fóra,zda raději drahou origo, nebo nějakou alternativu (ali) ale ten svazek bych tam rád připraven měl. Díky za rady :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi mi to nedava smysl 

https://www.maxildily.cz/Kabelovy-svazek-pro-zapojeni-zadni-parkovaci-kamery-4-2-piny-Volkswagen-Skoda-d14262.htm?tab=description

 

 

CZK 1,420.56  5% Off | Rear View Trunk handle Camera with Highline Guidance Line Wiring harness FOR Skoda Octavia MK3 SUPERB 3V
https://a.aliexpress.com/_mP7dp7w
 

 

svazek stoji stejne jak kamera se svazkem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, měl bych dotaz ohledně čísla dílu kabelový svazek k zadní kameře. Mám O3 2014 s Columbusem 5E0035043C. Budu dodělávat tažné zař. kde přípravu nemám, tak budou tahat kabelový svazek dopředu do přístrojovky (origo). Přemýšlel jsem, že když už budou rozebírat kryty prahů atd, v budoucnu bych možná chtěl přidat i kameru, co jsem zde četl, mělo by to s Columbusem fungovat. Mohu požádat o číslo dílu tohu svazku, jestli něco takového existuje? Případně co by se ještě jako příprava dozadu u O3 dalo dotáhnout? Díky :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...