Přejít na obsah

autobateria znacka a kapacita


mr.slim

Doporučené příspěvky

Před hodinou, mischicka napsal:

No hlavně by pan Robert mohl začít psát srozumitelně, prt. v tomhle aby se prase vyznalo - diakritika nikde, interpunkce zmaštěná a výsledkem je naprosto nesrozumitelný text.

Pan Robert neudržel své nervy a byl po zásluze za svůj poslední výlev primitivního chování vykopnut z fora. Takže nadále nemá smysl řešit jeho příspěvky - které ostatně stačil smazat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak proč já to startuju klikou, když vono to má baterku :-) ... a jinak vo tý mý ... Jsi výborná si nejlepšíííí :-) nevyměnim tě za jinou, dva roky to se mnou žádná nevydržela, tak snad zítra spolu zas nastartujem a zaskočítame si, pustíme si výhřev sedaček, odmrazování oken, zrcátek, rádio, světýlka a popojedem ten náš vysněný kilometr aby jsme se spolu odpoledne zas potkaly :-) miluju tě má originální Seat baterko ... a propo kde tě vůbec najdu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Petrrr napsal:

...Zadne dobijecky, nabijecky nepouzivam. Nemam ani jak, kdyz bydlim v panelaku. ...

bydlím také na bytovce, ale baterii si normálně dobiji (když potřebuji) ... prostě ji odpojím, vytáhnu a vemu domů, tam jí v klidu dobiji a druhý den zase dám zpět do auta ;)

 

edit: ikdyž teď nad tím přemýšlím, že asi budeš mít auto bez zámků a tam to asi fakt bude problém :(

Editováno: , autor: Malta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo slo by to. Musel bych auto odemknout otevrit kapotu. Zamknout a pak vyndavat baterku. Zamky mam, ale nevim jestli by pak auto slo se safelockem otevrit bez baterky.
Ale jinak by me ani nehlo, to je docela pakarna ji vymontovat ven. Kryt, rampa s pojistkama atd. Naposled jsem ulomil to uchyceni packu na jedne strane s tou posranou rampou s pojistkami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ja to delal v zime pri spechu do prace, ze baterii vemu sebou druhym autem do prace nabit kdyz jsem toto nenastartoval. Kabely kratky ted se ti tam ta rampa furt plete atd. No reseni na hovno. Baterie obesena jak vanocni stromek. Jako by ty kravinky nemohli dat do zvlastni skrinky. I kdyz je pravdou ze baterii clovek nevyndava kazdy den ze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj

chtěl bych se zeptat, jestli po vyjmutí akumulátoru (přes noc) a opětovném zapojení nevyžaduje swing PIN. Vynulují se pouze hodiny a údaje v maxidotu? V návodu rádia píšou, že by to chtít nemělo, ale raději se zeptám ;) Díky 

Spaceback 1.2 TSI rv 2013 mr 2014.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro touareg3: V návodu rádia se píše toto --- "V případě odpojení a opětovného připojení akumulátoru zapněte nejprve zapalování klíčem ve spínací skříňce a teprve potom přístroj. Kód je uložen v paměti panelu přístrojů. Tím se automaticky dekóduje (komfortní kódování). Ruční zadání kódu není tedy v normálních případech nutné."

 

Jinak díky za rady. Po opětovném připojení byly vynulovány hodiny a údaje na maxidotu. Jinak veškeré nastavení (jak rádia, tak auta) zůstalo jako před odpojením.

Čau.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Včera jsem měnil po 5 a 1/4 roce originál baterku a připadalo mi, že moc nevydržela. Ale po roce a čtvrt? To máš teda smůlu. Reklamace by měla být bez problémů, ale půjčit si od někoho na dobu vyřízení baterii 70Ah, to chce mít kliku. Alespoň jsi neulomil ty nešťastné plastové páčky na pojistkovém držáku jako já (měněno při -12°C). Tak ať ti to dobře dopadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, z komunikace s autosalónem vyšlo následující. Reklamace je možná, ale jsou to čtyři dny bez auta(zřejmě neseženu nikoho s baterií na půjčení jak píše Orel). Tak při té představě se o mě pokoušela taková úplně malá, maličká mrtvička... :D:D Tak jsem zakoupil Bosch C3 Přes noc se baterie dobila a je po srandě. Baterii dám k reklamaci při nějakém větším servisním zásahu. Který by měl být asi v první polovině března(reklamace zadních sedadel).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...