Přejít na obsah

Parkovací asistent - dodatečná montáž


bill.jr

Doporučené příspěvky

Podle té grafické signalizace vidím co mi to tam vlastně pípá. Dost často parkuju bokem k popelnici, takže to vezme ten krajní pípák a řve, ale já nevím jestli už nejsem moc blízko k autu za mnou. Takže se podívám na rádio a vidím že mi to píská kvůli popelnici a ještě můžu o kousek víc dozadu. Až se mi rozsvítí i ten zadní odstup tak vím že nemám couvat protože je to to auto za mnou. Jednoduché :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ mbrazdil

řídící jednotka 5JA919475A umí komunikovat s rádiem (zobrazení + mute. tvuk ne, senzory mají vlastní reprodiktorek na pípání)

komunikace probíhá prostřednictvím CANBUSu

5JA je pro rapid, 5JJ je pro rapid spaceback (liší se to v podstatě jenom délkou kabelů)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dnes vrátil s autem i instalace parkovacího asistenta (5JJ054630A) a můžete hádat jak jsem dopadl ...

 

Ještě po cestě (pěšky - nestěžuji si), když jsem si pro auto šel, jsem měl telefonát, že parkovací asistent je v autě nainstalovaný, ale že se jim to nepodařilo rozchodit ... Že prý jednotka parkovacího asistenta vidí, ale je problém s komunikací s rádiem ... Lítali podle jejich slov 4 lidi okolo toho a nebyli schopni to zprovoznit ...

 

Upřímně nevím co si mám myslet ... netušil jsem že RJ značky škoda bude mít problém s parkovacím asistentem škoda :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj,mám doma sadu parkovacího asistenta,jsou to 4čidla jen bzučák do kufru s připojením na zpátečku.Včera jsme jel okolo Amondu na Kladně a schválně jsem se zkusil zeptat jak je to se zárukou když si ho namontuju sám.Samo že záruka PADÁ.Jen pro zajímavost jsem se zeptal kolik by stál asistent parkování od nich,je to také jen bzučák a cena v Amondu je-----------------------------10 až 11tisíc.Málem jsem se složil.To si radši ještě počkám 18měsíců až budu mít po záruce a namontuju si ho sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaruka ti pada samozrejme na montazi dotcene casti vozu. Ne na cely vuz. Navic pokud si to udelas s origo dilu, pokud nebudes reklamovat zrovna toto tak poznaji hovno treba pri bezne servisni prohlidce. Ja mel v dobe zaruky dodelavany kde co ( tempomat-jina bcm jednotka, corner mlhovek a dokodovanych x veci) a pritom i nekolik reklamaci treba climatronicu a na nic neprisli. Tak ze na Tvem miste si to tam dam a kakam na ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...