Přejít na obsah

rozpadnutí pěnového dorazu na zadním tlumiči


kysa

Doporučené příspěvky

Zdravím, při předvánočním mytí, při mytí podběhů jsem zjistil, že na levém zadním tlumiči je rozpadlý ten pěnový doraz co je pod uchycením tlumiče a drží ten plastový kryt. Hned jsem kontaktoval servis, ten se mi až do dnešního dne na email neozval, tak jsem tam zavolal a bylo mi řečeno, že prý se výměna tohoto dílu nevztahuje na záruku, že tento doraz vydrží cca 4 roky. Máte s tim někdo zkušenosti, že jste to uplatnil na záruku? nezdá se mi, že výdrž tohoto dílu by měla být pouhé 4 roky, jsou auta co jezdí x let a ten doraz vydrží, jinak auto mám 3,5 roku najeto cca 46500 km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží určitě na zatěžování nebo na přetěžování auta. Pokud jsem si jistý že ho nepřetěžují tak bych se určitě bránil víc. Praskly doraz tlumiče pak může naznačovat že není něco v pořádku s tlumičem nebo pružinou.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nic těžkého nevozím, občas jezdíme ve 4 dospělých, ale určitě auto nepřetěžuji, jízda ve 4 a plný kufr je snad normální běžný použitý, na který by mělo to auto být přizpůsobené, pokud teda Fabie není stavěná pro jednoho člověka, který dojíždí do práce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V servisu by radši , aby jsi to zaplatil, oni ti automaticky vymění oba vzadu a vezmou si minimálně 1000,- Kč za práci kdy jeden doraz stojí 60,- Kč a je to práce na 1 hodinu, vyměnit oba.  Je to k naštvání, ale pokud odešel jenom jeden , tak může být opravdu chyba i někde jinde , špatný tlumič. Je to  nějaký  tvrdší molitan. Stůj si za svým.  Já jsem je měnil před 3-ma roky najel jsem 90 tis. km, měnil jsem je s tlumiči a jsou pořád O.K., takže někde bude chyba.

Editováno: , autor: Casy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 týdny později...

Ja som to chcel sestre vymeniť, ale dopadlo to tak, že z horného uloženia som nedokázal odtiahnúť tlmič. Má to tam zahrdzavené tak budem musieť kúpiť druhý tlmič, keď už nebude OK.

 

Mne na fabii to išlo OK ale na jej to je tak zahrdzavené že to neišlo odtiahnúť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...