Přejít na obsah

WEB RoomsterClub.com


petrjanik

Doporučené příspěvky

No, to s tím napadením a ne zrovna spamem jsem shodou okolností zjistil já - koukal jsem na aktuality a zjistil jsem, že tam nějakej hackerskej dementní vocas přepsal profilový info u jednotlivejch lidí, takže třeba nejmenovanej dlouholetej člen měl svou přezdívku doplněnou na "S**** - anal hunter", někdo další na "D*** - anal deflorator" a podobně. Odkazy na domovský webovky byly přepsaný na různý pornostránky, no prostě blázinec. Kani to ze zálohy obnovoval snad dva dny.

 

A to nemluvím o tom, jak se cca před rokem na web narouboval nějakej bot (tentokrát skutečnej spam-bot) a vytvářel naprosto nesmyslný členský přihlášky. Nicky a další registrační data sestavený z naprosto nesmyslnejch řetězců znaků, ale ověřovací data to muselo mít perfektně zmáknutý, protože server to žral jak malinu - proto je tam taky tak vysoký registrační pořadí, než to Kani zarazil, tak tam ten bot nasekal asi za tejden snad 2000 registrací... Ve skutečnosti je reálný číslo někde kolem 1000 zaregistrovanejch plus mínus, z toho samozřejmě někteří z těch nejprvnějších už zase v RC nejsou, protože svýho Rooma prodali (Blacky, Foromen...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...