Přejít na obsah

Sraz Plzensko


Doporučené příspěvky

já byl na sraz taky připraven a to sem sem chodil i přesto,že mi to házelo trojskyho koně abych zjistil zda se dohodnem či nikoliv,jak jste na tom v tejdnu 13/14/15 jedu do Pelzně k doktoru(je jedno kterýho) a na nudle od číńanú k obědu v Olympii bych si rád zašel.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem teď na 3 měsíce v Kadani, takže na jaře beze mě... Jinak na Rokycanské v Tescu dělají výbornou kachničku křupavoua v Tescu na Borských polích zase výborné kuřecí nugetky v těstíčku s pikantním deepem (samozřejmě žádný Mc´Donald nebo KFC, ale Čínská kuchyně. V restauraci na Borech - AREA Bory mají celkově velice krásnou restauraci Čínskou, kde dělají jejich speciality, sice trošku dražší oproti Čínským fast-foodům, ale je to na úkor opravdové restaurace.

 

Nevím proč lidi jejich jídla většinou odsuzují, vaří opravdu výborně a nestojí to ani moc peněz, mnou zmíněné fast-foody a restaruraci mohu jen doporučit. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak nějak, ale po tom, co jsem nalakoval zadní nárazník, hodil ho na auto a ještě ten den mi ho na parkovišti někdo orval, tak už to moc neřeším. Sere mě to, ale prostě to už nehodlám tolik řešit. Až to bude opravdu vidět, potom to udělám, ale když to pohledem vidět pomalu není... To je jako ten zasranej štěrk na okreskách, celou haupnu mam oprýskanou od odletujícího bordelu, když to nechám přestříkat, za rok to bude úplně to samé, tak na to se můžu krásně.... Ale blatníky až to přeleze na vnější stranu budu muset pořešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...