Přejít na obsah

Brzdové kotouče na přední nápravě


BlackJoe

Doporučené příspěvky

Tak je pravda, že když jsem teď vyměnil přední silenblok na pravém rameni, tak se to o něco zlepšilo. Ale pořád se to občas ozívá, zadní silenbloky byly kontrolovány také a nebylo na nich nalezeno poškození. Ten špatný přední silenblok jsem měnil asi po 4 měsících hledání, co by to mohlo být, myslíte, myslíte, že by se mohli kotouče poškodit po dobu jízdy s poškozeným předním silenblokem na rameni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Dobrý den,

vlastním škoda fabia combi 1.4 MPI (50kw). Potřebuji koupit desky a kotouče. Rozhodl jsem se pro značku ATE. Můžete mi prosím doporučit obchod, kde bych je mohl obednat za rozumnou cenu? Hledám ověřený obchod na který se mohu spolehnout, že mi prodají kvalitní produkt.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím chlapi.

Mám menší problém s kopaním brzdového pedála. Vyzerá to tak, že to ide od predných kolies. Keď som ich pretáčal pri dvihnutom kolese, tak šúchali trošku viac než kedysi. Pri viac násobnom brzdení akoby si to sadlo a kopanie prestalo. Ale po cca hodine státia sa kopanie zase vrátilo.

Asi pred tromi týždňami boli na prednej náprave menené nejaké čapy. Na každom kolese dva. Je možné, že pri tej výmene niečo zle zmontovali? Je vôbec pri tom treba nejako rozoberať brzdy? Môže to mať s tým súvis?

Ďakujem.

 

EDIT: Len dodám, že ABS nemám.

Editováno: , autor: juro111
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím taky řešíme problem v rodině s vibrujicimi kotouči.Začnu od začatku po asi 170 t km se nechaly vyměnit kotouče a desky,nove kotouče a desky jsou ATE,stare kotouče byly ještě origo a byly už sjete a taky vibrovaly do volantu,Daly se nove ATE a ty po 3 tis začly taky vibrovat,vyměněny silenbloky předni napravy,pak kotouče vyreklamovany dany opět Ate,zase začly asi po 4 tis vibrovat,vyměneny naboje kol a změřena hazivost kotouču vše v pořádku tak se nechaly po vyměně naboju kotouče srovnat a ted asi po 3,5 tis jemne vibrace,to už je fakt šilene a nikdo nevi co s tim mechoš tvrdi že jedině vyměnit kotouče za jinou značku,ale ja pochybuji že to pomuže,jde o to že už se dost dilu vyměnilo a stejně je to k ničemu,nesetkal se s tim nahodou někdo?Jde o fabii 1.2 47 kw.Děkuji za připadne nazory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zdravím, dnes jsem sundával kolo, abych zjistil, co mám za velikost kotoučů a rád bych se zeptal, zda-li moc vadí, že na kotouči chybí takový ten "jistící" zápustný šroubek torx. Už je to pár let, co nám v autorizáku měnili kotouče a buď se časem vyklepal, což se mi nezdá, nebo ho tam prostě nedali. Jinak kolo jsem sundal samozřejmě až po tom, co jsem koupil kotouče a kdyby někdo chtěl, tak mám doma orig, 6Q0615301 239x18. Nechám oba za 600,-

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0615301-predni-brzdovy-kotouc-239x18mm-skoda-12497.html
Editováno: , autor: gloomik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...