Přejít na obsah

Nové znaky Škoda


Svajcik

Doporučené příspěvky

Mne to kupovala frajerka a pýtala si na Superb. Ked sa jej opýtal ci sup 1 alebo sup 2 tak googlila :kol-98: a vydedukovala správne že máme sup 1. Dostal som ich od nej ako prekvapenie na mikulasa a kupodivu pasovali 100% :kol-47:

 

doktorone ide to aj pri nižších teplotách viď foto- ja som to nevydržal :kol-17:

http://forum.skodahome.cz/gallery/image/48930-logo-superb/

 

inak stačí dobre nahriať pôvodný znak, podlupnúť (ja som na rozdiel od SUPa nenašie drevenný kolík, tak som použil príborový nožík oblepený kobercovou páskou :) a potom odstrániť zvyšky zo starej pásky, odmastiť a nalepiť

Editováno: , autor: Ghostbuster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Moje zkušenost se novými znaky na Superba 1 je taková, že jsem neudělal dobře, že jsem následoval zde uvedené rady (zadní ze citigo dopředu na superba a naopak).

ZADNÍ znak ze citigo - kód 1ST853630AAUL, je NAPROSTO ROVNÝ, tudíž na naše auto nevhodný jak DOPŘEDU tak DOZADU. 

Když ho dáte na přední masku bude to vypadat hodně blbě, protože bude nahoře a dole hodně odstávat - obrázek tohoto řešení je k nalezení na stránkách nějakého britského fóra, ale už nevím, kde to přesně bylo.

Pokud tedy dáte zahnutý PŘEDNÍ znak ze citigo - kód 1ST853601A AUL na Superba 1 dopředu jako já, bude to vypadat OK.

Varuji však před zde uvedenými radami dát na Superba 1 dozadu ZADNÍ znak ze citigo. Nebude to sice vypadat tak blbě jako byste ho dali dopředu, nicméně vidět to je a díky tomu jsem podstoupil odloupnutí ZADNÍHO znaku ze citigo z kufru Superba 1 a dal tam také PŘEDNÍ zahnutý znak ze citigo..

Všem tedy doporučuji koupit nikoliv přední a zadní ze citigo, ale dva přední (zahnuté) ze citigo.

Nechť se tedy mou radou řídí ten, kdo nechce investovat peníze a čas do blbě vypadajícího výsledku.

Tip na sundání starých znaků - zdaleka nejlépe to jde strunou do kráječe knedlíků - je pevná a stačí vzít dvěma kombinačkama, strčit strunu pod znak a "řezat". Na autě se takto nemůže nic poškodit a sundá se tak většina staré lepicí pásky.

Jinak prodává se i tento znak: 5J0853621AULSUP, který lze rovněž dát dozadu i dopředu. Je ale dražší a rozměr je jen o něco málo větší, než výše uvedený znak ze citigo (rozměru původních znaků ze superba nedosahuje ani jeden).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buhvi, co mas za prototyp superba :) ja jsem znaky menil uz nekolika lidem a 2x sobe a dalsi sadu mam nachystanou na svyho stribrnaka doma. Vzdy sedelo vse dobre a to jsem kur*a puntickar :) jinak rezat strunou neco nevim a kor kombinackama, lehce se muze stat, ze to sjede a co pak, lakovat. Uplne staci rybarsky vlasec od 0,24- 0,26, kaprarskej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To rosm91: Já to tak mám a vypadá to dobře. Buď jsi mimo Ty nebo je mimo prodejce, co Ti znaky prodával a střelil Ti skladovku na úplně jiný auto.

A pro mě je naprostá zhovadilost používat strunu na knedlíky na sundání starých znaků. Akorát všechno zeškrábeš jako prase. Fénem nebo horkovzduškou je to práce na pár minut a bez hrozícího poškození

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne to kupovala frajerka a nesrala sa stym :-D povedala ze chce na superba a hotovo ;-D ked sa jej opytali ci na superba 1 alebo 2 tak to hodila do googlu, lebo nevedela co chcu :-D znaky som dostal na mikulasa ako prekvapenie ;-) Pride mi ze su identicke a sedia perfektne

Editováno: , autor: Ghostbuster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši neserte mi. Mám od zimy koupené citygo znaky a pořád rozmýšlám, jesli jo nebo ne. Teď tu mám týpka rosm91, který tvrdí, že je to celé nahovno, tantulasa, který má zadní citygo, ale předek extra z obček a brc.majkla, který se přejmenoval na michal2009. Tož su zmatený jak sviňa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši neserte mi. Mám od zimy koupené citygo znaky a pořád rozmýšlám, jesli jo nebo ne. Teď tu mám týpka rosm91, který tvrdí, že je to celé nahovno, tantulasa, který má zadní citygo, ale předek extra z obček a brc.majkla, který se přejmenoval na michal2009. Tož su zmatený jak sviňa.

Nazdar pane :DDD

Opravdu tu vypukla diskuze o hovne, vse naprosto v poradku pasuje. Cela vec se ma tak, ze jsem tehdy laboroval, jakej znak na auto dat. Milotec a tuningy jsem nechtel, superb neni auto pro kolotocare, tak jsem se ubiral originalem. Libili se mi prave ty novy vzhledem k tomu ze jsem mel tmave sedou barvu a k tomu znak pasuje. Tak jsem zajel do servisu a zkousel, nastesti jsem nic neplatil, ze znamosti. To byl rok 2012, to zadnej superb II facelift jeste nebyl, byla jen fabia a ta mela novy znaky maly. Zjistil jsem, ze v tehdejsi dobe byla jedina moznost koupit znaky prave ze citigo. Tim zacalo predelavani po celem foru. Pozdeji, kdyz vyjel na silnice sup II facelift, byl dodavan uz taky s novyma znakama a ty pro zmenu taky pasuji, ale jeden kus je drazsi o 100 kc. Protoze je to asi superb nebo nevim proc. Proste to tak je.

Proto si jic nedelej z toho, co pise kolega nahore a utikej si to nalepit, ja jsem uz vcera strhnul minuly znaky, pro zmenu metodou supa, a taky bez problemu zabrala. Beztak mu do krabicky se znakem citigo strcili jinej znak a problem byl na svete, nebo ma kolega na supu podivnej kufr, treba z fabie :D

V dnesni dobe je teda asi vic moznych variant ze kterych si muzes vybrat, tehdy jsem byl rad za to maly citigo :0

Ps: ted jsem si vsiml linku od Tarantulase, ze na OBAutodily prodavaji znak ke kterymu uz pisou, ze je to mozna nahrada za nase znaky, al v r. 2012 nikdo nic takovyho nevidel a ja jsem u tech znaku uz zustal a doporucoval je dal a novy moznosti (tu ze superba) jsem uz nesledoval

Editováno: , autor: michal2009
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hosi hosi. Nac ty invektivy? Chtel jsem se podelit o svou zkusenost a odmenou mi jsou pokusy o zesmesneni a shazovani meho prispevku? No je to vase vec a vase chovani... delejte a piste, jak uznate za vhodne. Ale k veci. Strunou to muze poskrabat leda velky nesika. Neni mi dost dobre jasne jak by se vam to mohlo povest. Ja to udelal bez jakychkoliv nasledku a jestli budete hledat, tento postup pomoci struny uz tady nekdo doporucoval. Znak byl pribalen spravny, overoval jsem to potom u vice prodejcu. Jinak oiginal znak ze citigo zadni je opravdu naprosto rovny. Nevim jak vy, ale ja nemam naprosto rovnou plochu ani na masce, ani na kufru. Proto jsem doporucoval dat zahnuty predni ze citigo tam i tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Řeší se to pořád dokola, a já už to někomu radím asi po 50., ale tak pro 51. Já dával dopředu tento: 

http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-superb-predni-znak-original-nove-logo-id:8036.eshop

Má tam takové 2 gombíky které pasují přímo do dír v masce, tudíž nalepíš znak určitě rovně. A krsáně kopíruje masku.

A dozadu jsem dal tento:  http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/znaky-napisy/skoda-superb-predni-zadni-znak-original-nove-logo-id:10048.eshop

Ten už tam má 3 gombíky, ale ty se dají lehko ulomit a pak hurá lepit, tam už se s tím člověk musí vyhrát aby to bylo rovně.

Editováno: , autor: Tarantulas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...