Přejít na obsah

Ochranné boční lišty


Host amissus

Doporučené příspěvky

Chlapi a co říkáte na boční lišty u Rapida? Postupně to z aut odpadává úplně. Má F1 je má komplet kolem dokola, dědova F2 už jen boční, R v základu žádné. Máte zkušenosti, zda je to u tohoto modelu co k čemu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na předchozím autě jsem je měl v barvě. Po 8 letech byly plné záseků a oděrek až na černý plast, z boku od dveří a na zadním nárazníku od parkování, takže nic hezkého. Navíc nějaký přiblblo mi při parkování stejně lehce promáčkl plech dveří hned těsně pod lištou. Význam těch lišt, když jsou v barvě vozu, mi proto uniká! Na FII mám 5 let jen černé plastové. Zatím jsou OK a na autě drží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...

Ta stříbrná by ještě tolik asi nerušila, ale ta černá je moc, no.

Takto reaguje inteligentní člověk, který chce poradit a nehrajesi na "boha" jako arogantní Effective.

Děkuji, nad lištami se opravdu zamyslím.

Editováno: , autor: Lubdik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nó Lubdiku, ale mně se zase nelíbí tvůj zpětně upravený příspěvek a následné reakce, které u tebe těžce zavánějí osobním napadáním. Tudíž jsem to smazal. Takto tady nelze nadále pokračovat. Pokud tady vystavíš fotky svého vozu, musíš počítat i s odmítavými reakcemi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty se asi moc nepohybuješ příliš na internetu obecně a speciálně na forech, či podobných stránkách? To bys jinak musel vědět, že výraz "blicí smajlík" (což je ve skutečnosti toto kol9 ) není nějakou extra urážkou tvé osoby, ale vyjádřením pocitu zhusení, či nelibosti nad něčím. Explicitní použití těchto slov namísto emotikonu se používá třeba v diskusích, kde tento emotikon není k dispozici. Pohledej, co jsou to emotikony a sám uvidíš. Prostě se mu tvoje auto hodně nelíbí, respektive ty úpravy. Nemusíš se kvůli tomu hned urážet. Nemůžeš přece čekat, že zrovna na tomto foru plném "estétů" budou tito hýkat nadšením nad tvým vkusem. Je to tvoje auto a když se ti to líbí... Pokud opravdu chceš účet zrušit, již sem nepřispívej, nebo alespoň ne v tomto stylu. Jinak budu nucen ti v tom zabránit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I ten spojler od Milotecu je v černé lesklé. To mě trochu mrzelo, že jsem ochranou lištu na nárazník u kufru nekoupil taky od Milotecku stejný černý lesklý.

Kdybych použil foliatec, přemýšlel jsem jestli ho seženu v barvě Bílá Candy, kdybych šel na černou lesklou nebyl by s nákupem barvy problém.

Přímo koupit černé lesklé lišty se na dveře RAPIDA asi koupit nikde nedají. Fotku mého RAPIDA (i s lištami) máte na mém profilu.

Editováno: , autor: Lubdik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...