Přejít na obsah

Ochranné boční lišty


Host amissus

Doporučené příspěvky

U meho auta mam 2 tukance na zadnich dverich, jeden na levych, druhy na pravych (v sipkou vyznacenem miste, presne na tom vystupku). Predpokladam, ze to udelal nekdo z vedlejsiho auta na parkovisti, kdyz oteviral dvere? A bocni listy by asi nepomohly, kdyz jsou tak zapustene, ne? Mate to tak taky nekdo, ze vam nekdo takhle bouchnul do auta? Protoze jinak nechapu kde se to tam vzalo...

post-85190-0-29935100-1442686630_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo, to vedle tebe stála nějaká Q7 nebo něco tak vysokého, ne? Když už musím mezi auta, tak si vybírám ty nejdražší na parkovišti v dobré víře, že jejich majitelé si sami nechtějí své miláčky omlátit. Tuhlec si vedle mě stoupli během chvíle z každé strany jedna otřískaná popelnice, jen jsem se modlil a doufal :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozrejme se to nestalo behem jednoho dne, ale behem celych dvou let co auto mam, ale stejne mi to nejde do hlavy to misto kde se to odlouplo.. Jak je v zadu na narazniku taky takova ta vystoupla cara, tak na rohu to mam taky, tam je to uplne do plechu ci co to je. Na dverich je videt, ze tam je jeste najaka bila barva..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nové?

Púvodně jsem chtěl přelakovat ty staré, sundat, očistit, dát novou 3M pásku, nalakovat a nalepit. Při odlepování mi ale jedna praskla, není to guma, ale nějaký pórovitý plast. Tak jsem koupil nové, nalakoval (základ na plasty, barva CORIDA ve speji + lesk). Tak uvidím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Přesně tak, taky jsem dostal přímý zásah tady od nějakého bílého auta + odření clear vrsty a metalízy. Základ zůstal, budu to muset na jaře ošetřit. Myslím že ty lišty nepomohou když nejširší bod je právě tento zlom na dveřích. Je to jako zrcádka u aut, když se míjí .. většinou to odnesou ony.

 

 

V 19. 9. 2015 na 20:17, SkodaRapid napsal:

.

post-85190-0-29935100-1442686630_thumb.j

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...