Přejít na obsah

Žárovky Osram H7 night breaker plus / unlimited


mbaud

Doporučené příspěvky

Zdarec,

koupil jsem si tyhle žárovky a v servisu Škoda mi řekli,že mi je do Octavky nedoporučují,že jsou hodně rozžhavený a ničí to paraboly. Setkal se s tím už někdo? Tolik recenzí jsem přečetl než si vybral žárovky a pak mi tohle řeknou....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já reklamoval také žárovku. Spíš teda výbojku a ne do světlometů, ale do terária v ceně 1500Kč. Reklamace dopadla úspěšně. 

 

Jestli se nepletu, tak záruka je normálně 2 roky (nebo 6 měsíců, teď nevím, jestli je to jen u baterií. Jen lidé si řeknou, že na to kašlou - jako můj otec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě to zklamalo. I když típek mi do telefonu řekl, že vony ty svítivější vydrží míň... Bral bych to, kdyby stály stejně co běžně svítivé, které ale oproti nim déle vydrží :-)

 

Navíc ty vlákna obou žárovek jsou takové... jakoby zoxidované. Proč nereklamovat po pár měsících žárovky 3x dražší, než standard?

Editováno: , autor: sjakub
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaruka je mozna i 2 roky ale na vyrobni vady a ne na bezne opotrebeni. Praskla zarovka je bezne opotrebeni. A to, ze vydrzi mene pisou primo na obalu. Ja je menil myslim zhruba 1x rocne plus minus. 4 mesice mi prijde uz malo, ale podle me neni sance toto vyreklamovat.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...