Přejít na obsah

Divny piskot z motoru


biker_xxx

Doporučené příspěvky

Diky!

Jinak kluci, namazani remene nepomohlo, tento zvuk jsem natocil pred namazanim. To "skuceni a vrzani" je ten zvuk. Nez jej supovi1 popisovat, to jsem ho radeji natocil :D jinak jsem natacel mobilem ktery jsem mel polozenej na krytu motoru hned u cerpadla.

Soubor jsem musel nahrat na ulozto

http://uloz.to/xdpoUfP3/hlas-001-m4a

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

myslím že mi už počujeme aj to čo bežný smrtelník "nepociťuje" atď atď :D inak včera som parkoval v noci supa na ulici pred domom, okno som mal otvorené asi 2x som sa v noci strhol na "divné zvuky" a hned som sa musel z okna pozerať či mi ho nekradnú :D to už je paranoja. nevyspal som sa najlepšie, ale dnes už je supík pekne vo dvore :kol-138: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahojte,

 

tak ja mam problem tiez s piskanim od motora presne od pohonu altika ... trosku to tam prenasa ten piskot takze neviem urcit co presne piska, preto by som potreboval radu. Vcera som dal zrepasovat altik vymenili mi loziska a vymenil som napinaciu kladku za novu... ale piskot stale neprestal. Piska to stale tak isto ako pred vymenou maximalne ten altik trosku stichol lebo on mal pekne vymlatene lozisko. piskot mam nahrany takze vam ho tu tiez prikladam... som v koncoch neviem co dalsie vymenit... skusim este vymenit remen ale ten je 5 mesiacov stary a ma nabehanych 5000km. Piska mi to ked je motor studeny... tak to piska aj v neutrale a potom po pridani sa to stale zosilnuje ked uz idem cca 1 -2 km tak ked vyhodim rychlost tak piskot nepocujem ale myslim si ze stale to piska ale ako nahle zaradim rychlost tak to zacne piskat cca tak 5-7km mi to piska po nastartovani.... stretol sa niekto s tym? video mam ulozene na dropboxe takze tu hadzem link s mojho dropboxu prosim pozrite si to a dajte vediet po com dalsiom by som mal ist.

 

link na video: https://www.dropbox.com/s/h3bcxec9nmm4xvh/20141018_131515.mp4?dl=0

 

vopred dakujem

 

TO michal2009: tak isty piskot robi to servo aj mne nejako si to vyriesil.

Editováno: , autor: Kuban3c
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevadí, že je řemen starý jen 5 měsíců. Vyměň ho.

Zkontroluješ ho takto: vezmi suché mýdlo, natoč motor a nech obrušovat mýdlo po celé délce řemenu (starý známý škodovácký trik). Pokud pískot utichne, je to řemenem a tím pádem víš, že ho máš vyměnit. Setkal jsem se i s řemenem starým týden a byl v prdeli. Odpověď je jednoduchá: ležel někde ve skladě 7let a pak ho prodali. Takový řemen (zabalený a zkroucený 7 let ve stejné pozici) je ašus, který nadělá více škody, než užitku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Dobrý den .... čtu tady Vaše vlákno a chci se zeptat.... Poslechla jsem si divný zvuk , co tu nahrál jeden uživatel... Mně začal supík pískat při couvání , nejvíce doprava... nevydržela jsem dlouho a šla do servisu. Mechanici vyměnili řemeny , kladky...dojedu domů a píská furt. 

Při studeném motoru nic... jen po zahřátí, couvání, ted i když zatočíte volantem naplno jak doleva, tak napravo... je to servo pumpa, či by to mohlo být něco jiného .... děkuji moc 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je mi jasné :kol-29:

A když jsem tam dojela, ani se neomluví ...nic. Že prý to není jejich chyba a muže mít pískot mnoho důvodů.. Jasně, budou měnit všechny díly, až budu mát nové auto , blbci. 

Mně to jde asi na servo, bud pumpa, sítko, nebo nádržka... 

Zkušenosti ? Čím jiným by to mohlo ještě být ? Děkuji !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...