Přejít na obsah

Garanční, servisní prohlídky


Sanek81

Doporučené příspěvky

Ono se tohle (zákazník u servisu)  bez masivní investice a požadavkem na extramísto celkem dost bije s bezpečnostními předpisy. A jestli máš např. vybudovat prosklenou rampu nad dílnou (nevim jak jinak to řešit) a nebo poslat techniky na školení, koupit nějaké nářadí nebo jen prostě mít vyšší zisk tak je volba asi jasná.

Navíc nevim proč by někdo měl bejt na dílně a dívat se někomu pod ruce, to je prostě zhovadilost. Bud jim věřim a nebo chodim jinam. Navíc pro spokojenost spíš hraje rychlý, kvalitní a za přijatelné peníze provedený servis než nějaká čumenda na dílně. Mám jiný věci na práci než oxidovat na dílně když o tom vím houby.

Editováno: , autor: LiveBomb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sám by jsi pod kamerou určitě nepracoval... Všichni co by se tu rádi dívali pod ruce mechanikovi, by taky určitě byly strašně rádi kdyby při práci na ně čuměli zákazníci a natáčeli je na kameru... fakt pokřivený už to začíná být, občas hold musíte člověku důvěřovat, buď důveru zklame a já jdu jinam nebo ne a jsem u něj. Šikovný a spolehlivý mechanik vám pod kamerou ani pod dohledem dělat prostě nebude, nemá to zapotřebí, navíc drobnohledem se zvyšuje pod stresem chybovost a nedokonalost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 
co si k tomu něco přečíst, než z tebe vypadne taková hloupost, fabriky a obchody jsou plné kamer a to v souladu s legislativou...
To jsou. Jenže je nesmíš cilene umísťovat a používat k tomu aby přes ne bylo možné kontrolovat zaměstnance při práci.
Což by v tomhle případě bylo.
Kameru smis používat k ochraně zdraví a majetku pokud toho nelze dosáhnout jinak.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravim,

 

nevim uplne kam to vlozit, ale nasel jsem si tyhle dve nalepky v zadnim kufru pod kobercem. Nevite nekdo o jaky servisni ukon se jedna?

Diky.

 

Boleslavak - kdyz vidim jak moc ti zalezi na aute (mam to podobne), tak ti muzu doporucit Auto Zitka Sukorady. Jezdim tam nekolik let...vyhodne ceny a po celou dobu opravy jsem primo u auta..

20180415_100505.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten uz jsem taky zkusil..:-)

 

Odpoved:

Děkujeme za Váš email. Bohužel na infolince nedokážem podle čísla zjistit o jaký zásah se jedná. Obraťte se prosím s Vaším dotazem na autorizovaný servis, kde Vám technik Váš dotaz určitě zodpoví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...