Přejít na obsah

Bolero + Subwoofer


Doporučené příspěvky

Ahoj klubáci,

nezkoušel jste prosím někdo připojit k Boleru subwoofer?

Malinký aktivní basáček např. pod sedadlo spolujezce by možná nebyl špatný.

Vzhledem k tomu, že rádio nemá standardní RCA výstup pro zesilovač, určitě by se muselo za použití přechodek - adaptérů si výstup "vytvořit". Nezkoušel jste někdo?

 

Přiložená fotka - dle mě RCA výstup z FAKRA konektoru, který by mělo Škodovácké Bolero mít ...

 

Nebo "ukrást" signál přímo z kablíku k repro - pak tedy připojit přímo na vstup aktivního subwooferu na svorky Hi +- a LO +- ?

post-24038-0-07563000-1391281157_thumb.j

Editováno: , autor: prassat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no podle mého tyto rádia nejsou moc připravené na takové to věci jako zesilovač atd. navíc si myslím že subwoofer pod sedačkou nebude nikdy dobře hrát a tak bych být tebou raději investoval do vytlumení dveří a do výměny reproduktorů amyslím že výsledný zvuk pakbude lepší než s tím subwooferem pod sedačkou!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím vás ..

 

chtěl bych se podělit o své zkušenosti .. jak jsem dělal audio v  mém superbu. Jako první jsem měnil reproduktory ve všech dveřím to mě chvíli vydrželo.. ale chyběly mě basy. Tak jsem začal přemýšlet o subwooferu, a vyřešil sem zesilovač přes high/low převodník ... pak už jenom natáhnout kabely atd .. .a použil jsem 12 palcový subwoofer v uzavřené ozvučnici pro krasný tvrdý bass...  Teď jako poslední úpravu jsem dával lepší repro do předních dveřích a kompletní  tlumení do všech dveří ...a jako poslední věc jsem zabudoval oválné reproduktory do zadního plata (přes zesilovač) a sladil jsem hlasitost s reproduktory v autě ... přidalo to krásně na prostoru hudby v autě. Ale řeknu vám poslední věc ... original rádio je na prd ..... už při vyšší hlasitosti dost zkresluje a časem vyměním za jiné.. kdo by chtěl poradit tak se nebojte kontaktovat :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...