Přejít na obsah

Snížení vozidla - sportovní podvozek KW a/nebo stabilizátory Eibach


Hravec

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Co tam mas za motor jsme říkali? 
 

Budu měnit celkově povoz, kočí zůstává ?
RS TDI 4x4 lim. První úprava bude XTuning. 219 koni už bude důstojne stádo. ?
Byl jsem to projet a prodejce, i když mu to už nechutnalo, si nechal hodne líbit na sedadle spolujezdce. Těším se ?. Premyslel jsem ještě o Supu, ale po projíždce v obou bylo rozhodnuto. 
 

14 dni zpet jsem za sebou nechal v Buchlovskych kopcích a ještě za deste, s tím co mám teď, dvě auta s výkonem jednou takovym. Jeli jsme pilu už od Slovenských hranic. Tahle potvora bude o par radu někde úplně jinde a nedej bože po úpravě. ?

Editováno: , autor: iMe1980
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ti chválím ???

Taky jsem chtěl měnit a nechat šuplík mladý ale ta ho nechce takže mi ještě zůstane a mladá bude mít nové podle sebe. 

No já mám motor od Volva ze stěrače 1.4TDK( trápíč dětských kubatur). 

Pojezdil jsem obě RS a u TDI bych já dal určitě jiný stabilizátory a tlumiče, ale i tak budeš hodně spokojený těch 219 koní pojede 200km/h  na pohodu a nebudou se trápit. 

Supa jsem protáhl v sérii taky a.... Po okreskach to nezachrání žádný motor. RS je prostě jednoznačně lepší ?

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, podvozek, stabilizátory, skutečny tlumič výfuku ze kterého bude kouřit i na prave straně. Čeká me velká pout. Snad dojdu osvícení na konci cesty ?
 

A dekuju. Bude mi čtyřicet a nepamatuju, kdy naposledy jsem se takhle moc na něco těšil, když pominu narození syna samozřejmě, myslím, proste jen věc pro radost. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, chcel som len o trošku znížiť svoju O3 (2013, 5E5, 1.4TSI 103kw). Kupoval som pružiny podľa motorizácie a podľa techničáku, kde je uvedené zaťaženie prednej a zadnej nápravy (910/980). Podľa recenzií som si vybral EIBACH Pro-Kit konkrétne so zaťažením (985/1050), tak ako mi to potvrdil konfigurátor. Dokúpil som k nim aj opravné sady horného uloženia tlmiča na prednú nápravu značky LEMFÖRDER. Dal som si to vymeniť a z vizuálneho hľadiska som s tým nie moc spokojný. Čo sa týka jazdných vlastností tak super, nenakláňa v zákrutách, nie je to až také tvrdé ako som sa obával, všetko ok. Len ten vizuál. Zadok klesol pekne o takých 30mm a predok klesol možno tak o 10-15mm. Ide ma poraziť z toho. Neviete kde soudruzi z NDR udělali chybu? Viete mi poradiť čo s tým? Kde môže byť chyba? Chybné predné pružiny? Predajca uvádza zníženie na predok o 30-40mm.

 

Collage-2021-06-02-13-31-48.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jsem před 14 dny nechal nandat na moje RS230 pružiny ST 30/30 a musím uznat, že změna chování auta je neuvěřitelná 😁Ne jen jak auto teď vypadá, ale že se o tolik zlepší stabilita jsem nečekal. Už pár recenzí, že na origo není to pravé ořechové jsem si řekl, že to nemůže být až tak výrazné když už teď je tam sportovní podvozek, ale opak je pravdou! V zatáčkách super, ale hlavně na horším povrchu a při vyšších rychlostech se to auto neuvěřitelně zklidnilo a to bylo asi tomu podvozku nejvíce vyčítáno! 

20210620_195559.jpg

20210715_134720.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...