Přejít na obsah

Vibrujúci pedál spojky


martindz

Doporučené příspěvky

Ahoj mam novy Rapid spaceback 6MP asi 2 tyzdne nabehane okolo 1000km. zabeh po okreskach preto tak vela.Ked idem ustalenou rychlostou na ktorykolvek rs. alebo ked akcelerujem citim v spojkovom pedali jemne vibracie,alebo pulzovanie ktore sa priamo umerne zvysuje s otackami motora.Naopak pri deakceleracii v spojke nic necitit.Spojku staci len trosku zatlacit tak 1cm alebo len na nu polozit nohu.Takze cim vacsia zataz motora tym silnejsie vibracie  a cim vacsie otacky tak su vibracie rychlejsie .Pri ustalenej 100km/h na 6rs. tempomat je to skoro necitit akonahle pridam je to citelne tam. Nemyslim ze ide o vadu spojky skor sa len prenasaju vibracie od motora cez spojku do pedala a kedze mam kovove pedale bez gumy citim to asi viac :( Na druhom aute mam Swift sport taketo nieco nepocitujem,ale zas je to 1,6 atmosfera a chod motora je uplne bez vibracii.Ale aj tak ak mate cas a si spomeniete skuste len trosku pri akceleracii polozit nohu na spojku jak zenska :)   Dakujem

Editováno: , autor: martindz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš pravdu, ta 1,6 má hydraulickou spojku. No takže tam bude rozdíl v kultivovanosti motorů. Ta vyladěná japonská atmosféra 1,6 má naprosto sametový chod. 

Ale jak říkám pozorovali to i novináři, takže zatím bych byl v klidu. kdyžtak informuj jestli se to nebude měnit (nárůst nebo pokles vibrací) .

Editováno: , autor: Supermarine_Spitfire
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...