Přejít na obsah

2. Jesenický sraz Fabii a Roomstrů


Doporučené příspěvky

Další rok to bude dříve, předpoklad je konec (poslední) víkend v srpnu

To nedělej, jednak už léta se poslední sobotu v srpnu koná v Lešanech u Týnce nad Sázavou Tankovej Den, kterej bude zrovna napřesrok jubilejní a docela výrazně "pogramově nabušenej" (bude výročí konce WW II jak v Evropě, tak v Tichomoří), druhak poslední weekend o prázdninách matky všech školou povinnejch svišťů masakrálně chystají trička-cvičky-pytlíky na svačinu-bačkory-aktovky-penály-tempery-obaly.... Když do toho přijdem my chlapi, že ve stejnou dobu chcem jet někam do Tramtárie na autoslez, akorát se naserou a vyčtou nám, že ony se starají o rodinu/děti a my jen o zábavu... Jestli to má za něco stát, tak určitě ne termín těsně před koncem prázdnin!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už spíš kolem půlky srpna, dejme tomu přelom druhý a třetí dekády než úplnej konec. On ten koneec prázdnin je daleko víc hektickej i v jinejch směrech, je daleko horší situace na silnicích, protože "domů z prázdnin" jedou nejenom rodiny s dětma, ale končí i provoz spoustě stánkařů, který balí krám a jdou z letního sezónního "štaflu" zase na kočování po tržnicích (jednoho takovýho máme jako souseda v baráku, celý léto je někde u kempu u přehrady a domů "zatahuje" právě poslední víkend v srpnu, obvykle ho potkávám když jedu z toho Tankovýho dne, jak tahá z auta balíky...) a podobnejch živnostníků. Cestovat v tuhle dobu kamkoliv dál než pár km do práce je za trest...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...