Přejít na obsah

Rozšiřovací podložky pod kola


Sanek81

Doporučené příspěvky

Alesi, jses asi hodnej kluk, ale ze delaji mi napsali uz dve hodiny pred Tebou. Stejne dekuju, ze to pises podruhe, i kdyz jsem se na to zda je delaji nikdy neptal. Ptal jsem se jen na tloustku. Nevim co je delat ustepky. Mozna bude lepsi, kdyz na me nebudes v zadnem vlakne reagovat. 

Pokazde mi lidi dokazali odpovedet i bez Tebe za coz jim dekuji.

 

Nejake minusy mi porad prijdou hodne detinske, proto Ti dam plus. Snad je na reklamacnim v SA bude jejich pocet zajimat a budes za hvezdu.

 

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Já jsem teda na předek nic nedával. Na zadku mám 1,5 cm. Předek se mi nezdál nějak moc utopenej. Měl jsem teda v plánu původně dát tam 1cm, ale nenašel jsem destičky s obrubou. Dnes už vím, že existujou ale prdím na ně. Tak jak to mám teď jsem spokojenej. Vypadá to dobře a zároveň žádnej brutál tuning. Jen jsem si teď, jak jsem měnil kola, všiml, že na zadku mám jednu hranu pneu víc sjetou. Už nevím jestli vnitřní nebo vnější, logicky bych řekl že vnitřní. Není to nic hroznýho, navíc jsem pneu po 3 letech stejně vyhodil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Vase skusenosti,dlhodoby negativny vplyv na loziska,ine casti napravy?Daval som 20mm,zadna naprava tym padom o 40mm sirsia,predna naprava bez rozsirovacich podloziek.Po 5tis km som dal zmerat geometriu,ktora je bez zmien,opotrebovanie pneu rovnomerne...R 18 letne aj zimne.

20180704_132854.jpg

20180704_144006.jpg

Editováno: , autor: ritch
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ty zapadlé kola do podběhu se nedá dívat.. je to humus... Jízdní vlastnosti jsou přitom s podložkama mnohem lepší.. A to že trpí náprava? Tak se ty ložiska či lůžka/uložení vymění o něco dříve.. Než bez nich..

 

Marast za tebou? Ale no tak :D I při 3cm (PŘEDFACE) vzadu není nijak zvlášť rozdíl.... oproti sérii.. A auto se špiní úplně stejně jako předtím..

A když už... 25mm na před FL je méně vylezlé ven.. než na FL 20mm ;D 

Editováno: , autor: Filip Grůza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na doporučení @Filip Grůza jsem též dával podložky, vpředu 1,5cm a vzadu 2cm. Kola absolutně nevyčuhují a že by za mnou létal nějaký bordel nebo jsem měl více zašpiněn nárazník nepozoruji. I kdyby k tomu zašpinění docházelo, tak než montovat ty nevkusné zástěrky, tak auto radší co týden budu mýt. A pokud by mělo docházet k poškrábání spodků nárazníku, tak radši nalepím ochranou průhlednout folií na ty části, kde tomu tak je.

20181019_164200.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ideální je předek 1,5cm a zadek 2,5cm při víceprvku, pak je auto přesně vyvážené, kola netrčí ven a také nepociťuji větší zašpinění

u Devill.. je vidět, že zadní kola jsou více zapuštěné než přední..

20170822_132144.jpg

20170822_132156.jpg

 

Nicméně 2,5cm podložka je už dost, proto jsem předělal zadní nápravu na Facelift, která je o 1,5cm širší a použil už jen 1cm podložku :) 

Editováno: , autor: rosta.rs
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Skor je ten zadok u mna este utopeny s 20mm,laicke oko vidi ? ...kazdopadne do sirsich by som uz nesiel @rosta.rs predok detto a vyzera to velmi dobre,ale dal by som max 12mm.Skor mi islo o to aby bola zadna naprava sirsia a to sa mi podarilo docielit o 11mm.

 

 

podlozky.PNG

Editováno: , autor: ritch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Tento vyrobce SCC je homologován v ČR

 

https://www.alutechnik.cz/rozsirovaci-podlozky_38/scc-podlozky-15mm-12-119-5-112-5-100-57-1-sada-2ks-detail

 

Dohodnul 

 

http://www.schvalovani-kol.cz/

 

Za úplatu vytvoří požadovanou tech.dokumentaci na zakladě prohlašení dovozce a provedou posudek kontrolu zástavby

(stačilo nafotit namontovane podložky a poslat to na email)

 

Nakonec stačilo zajit na evidenci vozidel a provedou zápis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
V 8. 3. 2019 na 0:43, Aleš_BX napsal:

jinak tady máš odkazy: levý a pravý - ale to že je to proti nečistotám, a že to decentně plní funkci lapače nečistot - tak tomu nevěř - ani náhodou... jak jsem psal, vyhozené peníze, žádnou funkci to neplní

Nesouhlasím, po 1.5 roku provozu musím konstatovat, že jsou naopak funkční skvěle, a rozhodně se nejedná o nějaký pouze design doplněk...

Mám tedy ty originály (výbava L&K) již z fabriky, zadek se od kol skoro nešpiní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudu s tebou polemizovat o tom, jestli platí to, co ty řekneš (!), to zní jako dobrý vtip. Jestli to dávají jen k multilinku, nebo vrcholným výbavám netuším, ale hned na počátku při prodeji mě sdělili, že to vidí poprvé, tak možná v té době prodali první FL auto s multilinkem (podzim 2017), budiž, to je ale jedno.
Zadek auta se mě od zadních kol špiní velmi málo, tak jako např. u O2FL s užším rozvorem, kde kola byla více zapadlá v blatnících. Ale ano, bylo to jiné auto. Tak jsem rád, že mě na auto dali "designový nesmysl"...

Se v tom rozdávání minusů nějak vyžíváš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, přesně tak, telefonovali jsme si k tomu, tehdy jsi vůbec k tomu nezastával tak opačný názor, naopak (jinak by jsi si to nekupoval).

 

Mezitím jsi si někde vyčetl nějaké důvody "proč je to nesmysl" od nějakého Škoda insidera, a máš z toho nějaký splín, protože jsi jednu někde ztratil, a mě rozdáváš moudra ve formě mínusů (jak děcko ve školce)? Já to tady nestuduji tak podrobně jako ty.

 

Mě to nijak nesejří, jako asi tebe (žádné "vyhozené peníze") - měl jsem to na autě z fabriky, zadek se mě od zadních kol tak nešpiní jako u předchozích aut, tak jsem měl dojem, že to funguje. Tak šmytec, jsem spokojen, že mám design nesmysl, který mě nic nestál, a možná funguje.

 

Trochu se nad tím Petře zamysli, a to se známe takřka osobně...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...