Přejít na obsah

Koupě Felicie na LPG


Radek TDI 0I

Doporučené příspěvky

Zdravím,potřeboval bych poradit,ohledně koupě automobilu Felicia kombi lpg,co na ní říkáte?Mám to na dojíždění do prace
http://auto.bazos.cz/inzerat/25914682/S ... Xi-LPG.php
Prosím o rychlou radu,mám to zamluvené do zítra.Děkuji.

http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/felicia/13360998?goFrom=list

Editováno: , autor: Radek TDI 0I
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem se na ni tak letmo mrknul, tak mě hned praštil levý přední blinkr - byla bouraná, že má každý jinou barvu?? Určitě mrkni na slícování plechu na předku, případně šrouby od blatníku, půjde vidět, zda byly měněny či ne - pujdou vidět po otevření víka motoru... Motor je dost zababraný od oleje a špinavý, takže zkontrolovat, jestli to tam neuniká někde víc a nebo to tam jenom nalévali jak v autorizovaném servise - z výšky 1 metru a se zavázanýma očima.. Vidím klimu a el okna, tak zkusit funkčnost.. A pak samozřejmě když se na ní pojedeš podívat, tak startování plyn / benzín při studeném autě + při zahřátém, zda bude OK a pak samozřejmě pořádný jízdní test... Víc se asi tak na dálku poradit asi nedá.. Jestli jezdila nějakou dobu v Italii, tak alespoň nebude moc rezavá... Ale z fotek vypadá v ještě celkem pěkném stavu... Zkusil bych ukecat novou revizi plynu a nebo slevu, jestli ji budeš brát, i když cena je pěkná, teda pokud je felda OK  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a rovněž zjistit, kde byl montován plyn, zda až v ČR, nebo ještě v Itálii a co je tam za výrobce, aby jsi měl nějakého montážníka stejného zařízení poblíž. nebylo by od věci aby to auto i viděl, on totiž ten plyn tam může být už dlouho a už může být druhá bomba, takže pak by ty náklady na repas LPG zařízení by byly eventuelně nemalé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

v první řadě, zda je LPG montováno u nás (pokud ano, tak OK, jinak bych byl opatrný, u dotažených z venku bývá většinou bloklá LPG ŘJ a nelze s tím nic dělat), pak prověřit zejména jízdu na LPG, jak jede pod plynem, zda se nedusí a pak jaký je volnoběh při provozu na LPG, zda to nemá tendenci zdechnout. No a pokud je tam vyměněná bomba, tak případný repas reduktrou by byl proti tomu brnkačka. Takže pokud pojede dobře, nebál bych se toho (mimochodem co je tam za výrobce LPG?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...