Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit. Jak si můžu naťukat nové kilometr? Měl jsem auto ve škoda servisu na výměnu budíků a nevšiml jsem si při přebírání auta že tam mám špatné kilometry. Dnes jsem to dal na Vag, namačkal jsem devátý kanál a že změním kilometry a ono mi to napsalo error. Tak jsem vyčetl že mám kliknout na Login a dát kód 13861. a ono mi to napsalo: Login neplatný porucha v komunikaci.
Přikládám i obrázeky. Kde je chyba? Děkuji za rady

post-70102-0-64805700-1393147107_thumb.j

post-70102-0-72070200-1393147123_thumb.j

Vloženo

Po namontování nových budíků lze na nich nastavit stav jaký byl na starých. Ale to jen u nových a do ujetí 100 km na těch nových a jen jednou.

Vypadá to tak, že Ti tam nastavili špatnou hodnotu anebo ty budíky nebyly nové.

Bych se tam vrátil a chtěl bych aby mi to dali "dokupy". Stav na starých budíkách by snad měl byt v přebíracím protokolu, stav stávajících zřejmý.

Vloženo

Hm, nevím jestli to uděláš sám doma.

Sw a Hw na to bude, stav tachometru přepsat evidentně lze (viz. stáčení kilometrů), ale předpokládám, že to tak jednoduché nebude.

"Jednoduché" = kup kabel zde, stáhni toto, klikni na to.

Opatrně bych se poptal tam kde s tím mají zkušenosti. Třeba nějaký dovozce ojetin  :D

Vloženo

Malo by sa ti dat cez vag tacho , ja som sebe stocil cez kkl kabel a vag k comannder 1.4. Ale je pravda ze som nenabehal 100 km. Ale malo by to ist. A stacal som koly vymene budikov a pre seba.

Vloženo (editace)

čau díky za informace. ještě se zeptám: ted se mi rozsvítila kontrolka nízký tlak oleje (je to ta žlutá olejnička) napojil jsem to na kabel a dal scenovat chyby a našlo mi to nízká hladina oleje. Tak jsem dolil olej a všechny chyby vymazal. otočím klíčkem a ono to svítí pořád. Nevíte jak to smažu?nebo co stím? díky.

EDIT:

tak jsem to zkusil i přes vag k comannder 1.4 a nic. tak už nevím přes co to můžu udělat.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...