Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jj taky se mi zamlouvá. ethanol jde vyrvat ven, bývají někdy problémy s těsněním v motoru (gumovýma) který může ztvrdnout a pak někdy odchází čerpadlo v nádrži protože je ethanolem špatně mazáno. Jinak snad OK

Vloženo

No bude tam mit nejakou r.j. ktera bude upravovat vstriky. Takze to je potreba vyrvat nebo to bude upraveny rovnou v benzinove r.j. to umi napr. tdichip.cz samozrejme se ethanol leje do benzinove nadrze apod. Neni to jako lpg

Vloženo

Nějak mi utekl zbytek věty :D psal jsem přes mobil :D

Mělo tam být, že je tam už docela dlouho, začínal hodně přes 100.000,- a teď je ta cena nějaká podezřelá vzhledem ke kilometrům a výbavě, takže buď má velkou finanční nouzi, nebo je s autem něco špatně )

Ale je moc hezkej, to jako jo :kol-47:

Vloženo

Zdravím superbáři :-) sice vlatním jiné auto, ale podobné téma jsem tady na foru nenašel. Prodavam svoji OII FL a jsem z Moravskoslezského kraje, jenom dotaz, nevíte o nějakým solventním bazaru ? Pokud se to tady nehodí, tak tu smažte :-)

Díky borci

Vloženo

Zdravím superbáři :-) sice vlatním jiné auto, ale podobné téma jsem tady na foru nenašel. Prodavam svoji OII FL a jsem z Moravskoslezského kraje, jenom dotaz, nevíte o nějakým solventním bazaru ? Pokud se to tady nehodí, tak tu smažte :-)

Díky borci

Zkus to TADY.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ty LEDky na license plate jsou moc drastický, tuhle jsem jel za autem a hodně to oslňovalo, prostě to bylo přehnaný. Ale o těch logách do dveří už nějaký čas uvažuji... Má je někdo už?

Vloženo

o těch už jsem taky přemejšlel, skouknul jsem i na youtube pár videí z montáže, a asi bych to zvládnul i já, chtěl jsem to zmáknout do srazu, ale asi to nedám, teď musim vyřešit proč mi auto dělá to co dělá, takže mžná do příštího

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...