Přejít na obsah

Zajímavosti na prodej


SUP1

Doporučené příspěvky

To ne no, ale chce za to nesmysl, kuze v supr stavu sezenes kolem sedmicky, 15 je mimo realitu, jen pokud by to byla edice nebo laurin, ale to jeho pripad neni.

Sup: nikde jsem nerekl, ze ty, nebo ostatni kluci musi mit sroty. Ja bych si (jak uz jsem tu psal) auto s 200 tis nekoupil. A to si najety km overuju kurevs*y poctive a z nekolika zdroju. Pak to auto stoji sice jiny prachy, ale na hranici 200tis km auto prodam prave takovym jako jsi ty a je moc dobre, ze je vas spousta, protoze kdyby mel kazdej meritko jako napr. Voice nebo ja, tak by se proste neprodalo.

Neber to nejak zle, jsem v tomto proste vychovanej tatou, kterej si kupuje vonavky (novy auta, ktery skutecne vonej a dostoji tak svymu nazvu) a kdyz reknes vonavka, vidis, ze si predstavime oba uplne odlisny auto. Nazor tak jako ten tvuj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já kdybych na to měl tak si taky kupuju pořád nová auta,ale jelikož nemám tak zase vyhledávám takové jako jsi ty Michale a kupuju od nich.Pro mě je voňavka auto bez nákladů,s rozumnýma kilometrama a rokem výroby.Nikdy jsem neměl auto co mělo míň než 100 tkm a vždy jsem si vybral dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sis vybral dobře, máš dobrej tip na auta. Já kdybych koupil auto s 250tis tak s mým štěstím budu dělat hned tlumiče, nápravu, spojku, vačky, přetěsňovat bůhví co apod :D

 

Stankra: tvl, interier jak novej v tolika kilometrech :kol-24:

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,

nechci tady urazet,zadne cleny fora... me tez nikdo neurazi,ale napsat to musim,svuj nazor...

koupit si vonavku pro me znamena a spousta lidi asi tady auto do 100tis km a jsem popripadne na to hrdej... ja jsem si koupil Supika co ma 229 tis.. jsou tam nake pocatecni vydaje,asi vetsi nez normalni a pak bude super to auto a koupit si auto co ma najezd 20tis kilometru!! rozhodne na nej nemam a nebudu si brat pujcku... a kdyz by jsem uz mel teda takove financni prostredky na nove auto tak se asi nebavime o superbu a skodovce,ale o uplne jinejch autech... porsche cayenne,mercedes GL,audi Q7,BMW X6 atd....

supika jsem si zamiloval,rozhodne jine auto nechci...

jinak mam teda k supikovi sluzebniho rapida co ma najeto 49tis a tak velkej rozdil v tom neni... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli to nebude odstupne z uveru... jinak za 50 dobrej kousek i treba ze spatnym motorem... celej motor me nabizeli odstrojenej za deset a nastrojenej za osmnact... takze no problemo :) jestli nebyl nabouranej,tak schanet supika tak si ho za ty penizky vemu.. nevypada jako taxik.. jak podle interieru,volantu a pedalu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...