Tomas Krska Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Dnes jsem šel kolem parkoviště v ulici Teplická, a pánovi tam přes noc na Octavii II před FL vybrali xenony. Viděl jsem jen štítek na okně od policie, auto bez světel a pán chudák obvolával asi pojišťovnu. Jinak konektory vyseli z děr po světlech takže překvapivě něací odborníci. Ani jedno okénko nebylo zjevně poškozené a ani tak zámky. Nevím jak to hoši teda dokážou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwis Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 To ti řeknu přesně-planžeta nebo lámák. Já osobně to řešim neustále o kus vedle v Letňanech. A největší šlágr je to pro pojišťovnu-nebudeme plnit protože není žádné viditelné poškození a pachatel nemusel překonat překážku. Tudíž je důkazní břemeno na pojistníkovi. Jinak pojištovna KOOPERATIVA a ty světla třikrát po sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 takže tím chceš říci- vzít cihlu, prohodit okýnkem a teprve pak volat cajti?? twl ještě že já mám garáž, jak to tak čtu.. kurvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 jirko ano, to same je navigace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Přátelé okřídleného šípu, já mám Fabii 1, ale jen co jsem u nás viděl Fabii bez mlhovek, tak jsem si vyleptal příjmení do těch skel. Xenony to je pořád ta samá písnička, jako se vším. Nechat vypískovat VIN či příjmení do toho plastu velikost alespoň 1,5 cm. Ale máte pravdu, to by se dalo rozleštit. Potom jedině vrtačka odvrtat si tam iniciály, ale neprovrtat ten plast! Má někdo jiný nápad? Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Souhlas, ono vypískovat nebo vyleptat VIN je asi jediná možná ochrana těchto věcí.. Sice to není 100%, ale když si toho zloděj všimne, tak si myslím, že než aby to leštil půjde si najít auto bez toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 rozhodně, první co mi řekl servisák když jsem mu říkal že mám xenony. Tak prej když přijdu k autu a xenony budou fuč tak rovnou cihlu do okna nebo dokuchat dveře kolem zámku jinak jsi bez plnění od pojištovny. To samé když najdeš svoje auto bez columbusu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav fab Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 viděl jsem podobný připad 14 dní z5 v Bohumíně,octavia 3 ktera stala zaparkovaná hned u hlavní cesty...z dálky to vypadalo jakoby měl na světlech folii jelikož to nešlo poznat ale po přijetí blíž jsem koukal jak puk...žádné rozbité okno,ani poškozený zámek nic..myslím žeto tam dělaj servisáci covtom uměj chodit a hnedka to odpalujou na zakázku....sekat ruce hajzlum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 To ti řeknu přesně-planžeta nebo lámák. Já osobně to řešim neustále o kus vedle v Letňanech. A největší šlágr je to pro pojišťovnu-nebudeme plnit protože není žádné viditelné poškození a pachatel nemusel překonat překážku. Tudíž je důkazní břemeno na pojistníkovi. Jinak pojištovna KOOPERATIVA a ty světla třikrát po sobě. Tak pojistovnu vymen, jestli ti tohle tvrdi. Je prece mrte soucasti auta, ktere lze ukrast zcela bez poskozeni cehokoliv a pojistovna je musi bez reci uhradit. Napriklad kola jsou typicky priklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ježíš, jak by bylo krásné u toho ty zmrdy překvapit, že pánové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwis Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Tak pojistovnu vymen, jestli ti tohle tvrdi. Je prece mrte soucasti auta, ktere lze ukrast zcela bez poskozeni cehokoliv a pojistovna je musi bez reci uhradit. Napriklad kola jsou typicky priklad.To nebudu ani muset. Již sem byl upozorněn že ještě jedna pojistná událost a pojistku vypovědí sami. Prý není možné aby mi třikrát po sobě ukradli světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ludwis:dyť tys tu pojišťovnu málem položil:-) To jsou taky šmejdi fakt,slibují hory doly, ale nedejbože jak mají něco platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 (editace) To jsou teda dobri kreteni. O tom, ze xenony se kradou jak na bezicim pasu vi uplne vsichni, jen ne v pojistovne. Dobry vtip. Editováno: 26. Únor 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Ježíš, jak by bylo krásné u toho ty zmrdy překvapit, že pánové. Třeba takhle... http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=34872-nakopal_mu_prdel.htm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) ja teda xenony nemam, ale když jsem si piskoval win na skla, tak me to napadlo, vypiskovat to i na svetla... jako mit xenony, tak to tam vypiskuju hned, klidne na 2 místa.. i když to ukradnou, tak z toho budou mít leda tak prd, pochybuju, že to někdo koupí...kolik ta sranda vubec stojí, když to šlohnou?? Editováno: 27. Únor 2014, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwis Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Jirka Brno: Ta sranda vyjde v AutoJarov cca 30 komplet a v AutoBranka zhruba o dvojku míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 plus casto rozbite okno, poskozene dvere a ruzne dalsi radosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 hmm tak to je maso.. napsala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 kámošovi tak očesali seata ibizu.. parkuje to v brne na sídlišti, tak do toho sedl a jel do práce.. jelikož jel ráno, tak si toho nevšiml, odpoledne přijde k autu a čumí- světla pryč, maska, nárazník... čučel jak puk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 To.je nič.. Pred 15 rokmi susedovi na felde vyrezali čelné sklo.. Zistil to až po dvoch km keď išiel rýchlejšie a pridal a začalo mu dunit aj v hlave z aerodynamiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binbov Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Tak jsem po koupi auta,hned pájkou do xenonů do obalového plastu ze zhora vypájel vin a zvýraznil červeným fixem a dal nové kovové matičky místo plastových.Hold, alespoň nějaká překážka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Vzhledem k tomu,jak se u nás krade,tak raději xenony a navi nemám vůbec.Je to sice spolehlivé řešení ale je to na pí.. , aby si člověk s klidem nekoupil to co chce. Kdyby bylo auto služební,tak by mě to asi tolik nebolelo,ale stejně je to hrozný v jakém světě žijeme... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak jsem po koupi auta,hned pájkou do xenonů do obalového plastu ze zhora vypájel vin a zvýraznil červeným fixem a dal nové kovové matičky místo plastových.Hold, alespoň nějaká překážka.... Řekl bych že k ničemu, k odcizení to stejně neodradí. Nebo myslíš, že když zloděj zvedne kapotu, že krádež nedokončí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 (editace) Používej hlavu a přemýšlej. Kdybys to scháněl, koupil by jsi něco takového z druhé ruky. Já určitě ne, a ta svině co to ukradne má myslím v tomto případě po kšeftu! Alespoň něco při tom neštěstí ! Editováno: 25. Duben 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Ja myslim, ze drtiva vetsina lidi, co si kupuje levne xenony ci navigaci moc dobre vi nebo alespon tusi, odkud pochazeji a zjevne jim to az tak nevadi. Ostatne toto forum se stostrankovymi posty o dodatecne montazi Columbusu a xenonu o tom jasne svedci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.