Přejít na obsah

Krycí fólie zadního nárazníku


Doporučené příspěvky

Máte někdo skušenost s touto plachtou? ttp://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/kryci-folie-zadniho-narazniku-pro-vozy-fabia

Je to naprt nebo účelné?

Jde mi oto že když nakládám a vykládám kočárek tak aby byl nárazník ochráněn proti případnému poškrábání. No já si dám pozor ale hlavně manželka když pojede sama :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, kopil jsem si tuhle plachtu loni na podzim. ŠA měla na eshopu akci s odpuštěním poštovného... Koupil jsem ji právě kvůli nakládání kočáru. Ale musím upřímně přiznat, že jsem byl zklamán. Shrnul bych to asi takto:

1) Z MB přišel balíček rozměru cca 40 x 20 x 30 cm. Folie byla v balíku přeloměná. Plast v místě zlomu lokálně trochu zbělal. Ale je to jen estatická záležitost, funkci to nijak nevadilo. Přesto mě nasralo, že nemám novou věc bez poskvrnky...

2) Už při montáži se mi podařilo plast folie na dvou místech trochu natrhnout. Resp. byl to spíš takový "trhozlom". Není to prostě z žádného neoprenu, materiál se podobá spíš plastu na kelímky od jogurtu. Řekl jsem si, že to přežiju a slepil to čirou izololepou. Zatím to drží.

3) Drobně dochází k odlupování reflexní vrstvy, především hnad na začátku použití. Nejspíš odpadávají různé otřepy, nic závažného. Vadilo mi to spíš z toho důvodu, že i ty malé drobečky oranžové barvy jsou na kalhotách dost vidět. A jak už to tak bývá, člověk se o to opírá zrovna kalhotoma.

4) Je trochu problém s uložením té fólie v kufru. Větu hned vysvetlím. Můj způsob použití je následující: rozvinu folii přes nárazník, naložím kočár a ostatní zavazadla, kufr se zaplní. A teď nastane problém. Potřebuji zavřít kufr, ale folie neloží složená, má pořád tendenci se rozbalovat a nechat se přivírat do dveří. Člověk ji musí alespoň trochu složit a někde zachytit, ale to jde při plném kufru trochu blbě. A navíc při brutálnějším zacházení má tendenci se trhat... Pokud bude v kufru jenom kočár a u dveří zůstane prázdné místo, kam plachtu složit, tak asi problém nebude. Ale tahle situace se v mém případě ještě nevyskytla.

Nakonec jsem došel k tomu, že folii při nakládání kočárku nepoužívám. Nechávám ji složenou na dně kufru. Ale úplně zbytečná také není. Minulý týden jsem si byl parkrát zaběžkovat a folii jsem používal při obouvání lyžařských bot jako podložku pod zadek, když jsem si sedl na nakládací hranu kufru. To fungovala naprosto epesně.

Co se týče montáže, tak je to naprosto bez problémů. Přichytí se dvěma šroubama, které drží nějaký tapec v kufru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...