Přejít na obsah

Bluetooth Rapid


Doporučené příspěvky

Tak jo, infotainment chce nové párování, pokud byl telefon připojený kabelem a aktivní AA ve chvíli, kdy zůstane připojený i po vypnutí motoru a vytažení klíče (zamknutí), pak přijdu k autu a znovu zapnu zapalován9. Jinak se to nestane. 

 

Dost mě to točí kol100

Editováno: , autor: Qual
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
V 4. 4. 2018 na 13:39, Reigen napsal:

Stejný problém MR2017, Swing bez BT s maxidotem. Je zde někdo kdo se tomu věnuje a je schopen to zprovoznit bez porušení záruky ? 

Jsem na tom úplně stejně, Rapid SB MR 2017. Dotykový Swing, plně vybavený multifunkční volant (tedy včetně tlačítek pro ovládání telefonu nalevo), MaxiDOT. Stačí vyměnit autorádio za typ Swingu, podporující BT handsfree? Nepotřebuju navigaci, protože ta škodovácká mi příliš nevyhovuje, čili by stačilo jen autorádio Swing, podporující BT telefony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj všem,

 

potřeboval bych poradit.

 

Koupil jsem si Rapid 2018.

Máme tam rádio Amundsen.

 

Po připojení mého telefonu na bluetooth (Samsung A50) není žádný problém, ale když se připojí přítelkyně (Samsung A7 2018), tak se každou chvíli přeruší spojení a rádio napíše "Spojení bluetooth bylo přerušeno (A2DP) a (HFP).

 

U ostatních aut v naší rodině (Passat B8, OIII, Golf) se jí to nestává, tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo nemá zkušenosti, jak to vyřešit.

 

Odpojení a znovu připojení, restartování telefonu jsem zkoušel.

Nic nepomohlo.

 

Předem díky za pomoc.

Hanz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Ahoj

mám stejný problém radiem SWING. Do aktualizace telefonu Samsung A7 2018  v prosinci 2019 fungovalo HF perfektně, Po aktualizaci mám stejný problém. V autorizovaném servisu mi řekli, že se s tím nedá nic dělat, neměl jsem aktualizovat telefon. Toto téma je taky na:

https://forum.skodahome.cz/topic/131119-swing/page/5/#comments

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj, jakou nejlepší bluetooth jednotku doporucite k radiu swing 5J0035161F tak aby sla prehravat hudba z pres bt a posouvat skladby v pred a vzad na radiu nebo mf volantu. Na dokupovanem amundsenu+ vc. bt to fungovalo prefektne, ale dneska prestal fungovat. Rapid je 3/2013 a ovladani mf na volantu je pouze na leve strane. Dekuji moc za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
V 29. 9. 2018 na 18:50, CzechDave napsal:

Jsem na tom úplně stejně, Rapid SB MR 2017. Dotykový Swing, plně vybavený multifunkční volant (tedy včetně tlačítek pro ovládání telefonu nalevo), MaxiDOT. Stačí vyměnit autorádio za typ Swingu, podporující BT handsfree? Nepotřebuju navigaci, protože ta škodovácká mi příliš nevyhovuje, čili by stačilo jen autorádio Swing, podporující BT telefony.

Přidávám se klubu. Rapid SB, MR 2016, MF volant s tlačítky pro call, Maxidot. Plánuji vyměnit obyč Swing za Swing s BT. Navigaci a mirrorlink nepotřebuji. Kde sehnat takového Swinga? Projíždím net a bazoš a nejsem moc úspěšný. Nebo číháte a berete z bouraček? Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Dobrý den vespolek,

 

Mám Rapida RV 2013, rádio Swing bez BT, ovládání na volantu pouze na levé straně ( kolečko hlasitost s mute uprostřed, pak šipky vlevo vpravo a tlačítko se sluchátkem, které teď nedělá nic ) a se základním displejem (nemám Maxidot)

Hodilo by se mi v autě handsfree. Stačí mi v zásadě jenom přijímat hovory. Vytáčet je mohu klidně na telefonu. Mám ho v držáku a používám ho jako navigaci. Nepotřebuji hlasové ovládání, ani telefonní seznam na displeji. Hudba mi také stačí přes AUX, ikdyž A2DP má jistě své kouzlo. Ale rozhodně nepotřebuju funkce, kvůli kterým bych musel měnit volant, rádio a nebo přístrojovku.

Pokud jsem pochopil správně, co mi v zásadě chybí je jednotka pod spolujezdcem, mikrofon v interiórevém světle a kabeláž co tyhle dvě věci spojí s rádiem a CANem. A pak teda kódování - to beru jako samozřejmost u čehokoliv na autě.

Co se mikrofónu a kabeláže týče, tak celkem chápu co potřebuju a jak se to kam připojí. Na internetu je na výběr od Aliexpresu, přes použité až po nové. Tam v zásadě vím, nebo podle jednotky vím, jak vybrat.

Nevím, ale jaké jsou rozdíly mezi jednotkami. Servisní manuál nazývá tu jednotku J412. Očekávám, že to je označení do schématu, kde jsou všechny typy se všemi funkcemi identický blackbox. Vlastní obejdnací čísla jsem zkoušel najít na internetu a čím jsem víc hledal, tím víc jsem tomu nerozuměl. Nějaký ucelený seznam (s hromadou otazníků) jsem našel na tomhle webu: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting ale moudrý z toho moc nejsem.

Víte někdo prosím, kde zjistit jaké funkce má moje (čekám, že úplně základní) rádio, volant a přístrojovka umět? A jaká jednotka poskytne přesně to a pokud možno ne zbytečně moc navíc, ale bude v autě pořád fungovat?

 

Předem díky mohohkrát!

Editováno: , autor: soucevit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jsem trochu hledal a zjistil jsem,že moje auto má kód výbavy 9W0. Tedy úplně bez přípravy na telefon. Možná otázka tedy stojí trochu jinak. Udělá mi samotný kabelový svazek pro Bluetooth jednotku a mikrofon z toho 9W0 něco "víc", nebo je potřeba vyměnit ještě další věci? Předpokládm, že kdybych měl kupříkladu 9W2 tak řeším jenom jednotku a vybírám z typů 1K8035730 a 5P0862335 a ještě k tomu v nějaké z verzí se správným FW.

Začínám přemýšlet, jestli tohle všechno vůbec stojí za to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

zdravim :)
potreboval by som pomoct s dorabanou Bluetooth jednotkou na Rapide (MR2014). oznacenie Bluetooth (BLT) jednotky 7P6 035 730 K (UHV, H15, SW 3200, kodovanie: 0700000100010110), vid. foto nizsie (multifunkcne tlacidla na volante su od vyroby).
po zapojeni kabelaze BLT a pripojeni do GTW:

+ je mozne sparovanie sa medzi telefonom a BLT jednotkou,

+ na MFD sa zobrazi polozka Telefon,

+ na MFD je mozne vidiet telefonny zoznam a je mozne v nom prezerat volane cisla, neprijate hovory,

+ je mozne prehravanie hudby z telefonu cez BLT jednotku na Radio Swing (hudbu z mobilu je pocut cez reproduktory),

+ je mozne uskutocnit hovor (druha strana ma pocuje),
ale

- pri vybere melodie zvonenia na MFD nie je nic pocut z radia,

- pri vytoceni tel. cisla ma druha strana pocuje, ja v aute nepocujem nic (hra len CD, alebo AUX, alebo Radio),

- ak mi niekto vola, nepocujem melodiu, iba na MFD sa zobrazuje ze mi niekto vola.

 

otazka: stretli ste sa s podobnym? kde moze byt prosim chyba?

za kazdu radu dakujem! pozn.: auto ma len predne reproduktory

Rapid Swing Radio.png

 

 

update: problem vyrieseny nastavenim v radiu
1. dlho podrzat prave otocne tlacidlo (az do volby SETUP), potom uvolnit
2. medzi 6timi tlacidlami pod displejom (---) kratko stlacit druhe tlacidlo z lava (PHONE)
3. kratko stlacit toto tlacidlo do vtedy, kedy bude na displeji PHONE: ON (povodne PHONE: OFF)
4. kratko stlacit prave otocne tlacidlo pre navrat
5. hotovo

Editováno: , autor: ilmirec
problem vyrieseny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...